Het laatste nieuws

In het station van Antwerpen-Centraal wordt vandaag een Regus Express Center geopend. Het gaat om een volledig uitgeruste werk- en ontmoetingsplek, waar reizigers in alle rust kunnen werken of vergaderen. Het Express Center is een initiatief van Regus en NMBS. Het is al de achtste flexibele werkplek in een Belgisch station.

Vorig jaar openden al flexwerkplekken in de stations van Luik-Guillemins, Leuven, Brugge, Sint-Niklaas en Brussel (-Zuid, -Centraal en -Luxemburg). Met dit nieuwe center in Antwerpen-Centraal  telt Regus vandaag acht Express-centers naast de 19 ‘gewone’ Regus-centers in België.

“De mogelijkheid om privékantoren, vergaderruimtes of co-workingplekken voor een uur, dag, week, jaar, … te huren, spreekt steeds meer bedrijven aan. Zo zijn ze in staat om productiever te zijn en kunnen ze in één klap tot 60% op hun kantoorkosten besparen,” zegt William Willems, algemeen directeur van Regus België.

Het Regus Express-center in Antwerpen-Centraal ligt op de eerste verdieping en omvat 4 vergaderzalen, 2 privékantoren, een co-workingruimte voor 26 personen en een businesslounge met leestafel en loungezetels, die plaats biedt aan 30 personen. Verder werd het center uitgerust met high-speed wifi en ondersteunende diensten zoals assistentie bij het printen van documenten of het boeken van een taxi of restaurant.

Je kan er gewoon binnenwandelen of op voorhand een plaats reserveren via myregus.com of met de smartphone-applicatie van Regus. Je kan in dit center – en alle andere Belgische Regus locaties – al terecht vanaf 29 euro per maand.

Los gebruik kan ook vanaf 6 euro voor het eerste uur of 12 euro per dag. In deze prijs is eveneens koffie, thee of water inbegrepen. Het Regus Express-center in Antwerpen-Centraal is elke weekdag geopend van 8u30 tot 18u.

Bron: HLN.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen omgeving Antwerpen – Regus