Het laatste nieuws

Novotel Ieper Centrum is gelegen vlak tussen de Grote Markt van Ieper en de Middeleeuwse vestingen. Het In Flanders Fields museum ligt op een boogscheut van het hotel, net als de Menenpoort, waar elke dag om 20u de Last Post geblazen wordt.

Vanwege zowel de “groene” ligging met de vestingen vlakbij het hotel, als het stedelijk kader, is er een enorm gevarieerd aanbod aan teambuildingsactiviteiten in de buurt van het hotel. Een bezoek aan het wijngoed Monteberg, een potje golf midden in het stadscentrum of een Vesparitje door de mooie streek? Alles kan! Ooit al eens gehoord van het escape game “The Longest Hour” trouwens? Uniek in Vlaanderen!

In het hotel bieden we, behalve 4 moduleerbare vergaderzalen en 2 aparte meetingruimtes, een volledige service op maat volgens uw programma. Lekkere, uitgebreide koffiepauzes en een gevarieerd lunchbuffet worden voorzien tijdens de vrije momenten. Onze dedicated meeting planner volgt uw reservatie op van aanvraag tot facturatie.

Ter gelegenheid van onze 15e verjaardag, bieden wij voor nieuwe boekingen van meetings, seminaries of teambuildings, de kost voor elke 15e deelnemers gratis aan! Tegelijkertijd wordt er bij een residentiële meeting ook een leuk welkomstcadeautje op de kamer voorzien.

Als wij u nog niet overtuigd hebben om Novotel Ieper Centrum aan te doen tijdens jullie volgende meeting, kom dan zeker eens op bezoek!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-64734-meeting-rooms-conferentiehotel-ieper–novotel-ieper-centrum.html