Het laatste nieuws

Op maandag 13 maart jl. is de Business Park Health Challenge van start gegaan. Novotel Amsterdam Schiphol Airport daagt vier weken lang de bedrijven in het omliggende Business Park uit om meer te bewegen en gezonder te leven.
Met meer dan 90 aanmeldingen gaan elf bedrijven de strijd met elkaar aan om uitgeroepen te worden tot gezondste bedrijf van Business Park 20|20. Op deze manier probeert Novotel Amsterdam Schiphol Airport medewerkers van bedrijven te motiveren en stimuleren om een gebalanceerde levensstijl te hanteren.
Gedurende vier weken kunnen de deelnemers twee keer per week kosteloos meedoen aan diverse sportieve activiteiten. Zo is er de keuze uit bodycombat, zumba, yoga of een outdoor bootcamp. Door deel te nemen aan deze activiteiten kunnen de bedrijven punten verdienen. Maar dit is nog niet alles. Er kunnen namelijk ook punten verdiend worden door het Health Challenge schema te volgen, bijvoorbeeld door 50 sit-ups te doen, een avocado te eten of een groene smoothies te drinken.
Uiteraard wordt de Business Park Health Challenge geheel in stijl afgesloten op 13 april. Tijdens de inmiddels befaamde buurtborrel worden dan de prijswinnaars bekend gemaakt en gekroond tot gezondste bedrijf van het Business Park 2017.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Schiphol – Novotel Amsterdam Schiphol Airport