Het laatste nieuws

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant maakt er een gewoonte van. Nieuwe en weinig bekende locaties worden een paar keer per jaar in de kijker gezet. Gisteren brachten 12 planners een bezoek aan nieuwkomer Witte Hoef, Hof ten Rhode en het prachtige Heerlijckyt van Elsmeren.

Voor een aantal meetingplanners is het een vaste afspraak: de inspiratiebezoeken van Meeting Leuven & Vlaams-Brabant. Een must voor wie af en toe nieuwe meeting- of eventlocaties zoekt. Korte en to-the-point site visits. Een netwerkmoment met je collega-planners.
Wie er gisteren bij was, gaat alvast met nieuwe inspiratie aan de slag.

Witte Hoef kan tellen als startpunt in het groen. De nieuw geopende groepsaccomodatie/B&B biedt een gamma aan leuke teambuildingactiviteiten. Specialisten van dienst zijn Katrien en Luc, al 20 jaar in het vak, met al meer dan 6000 succesvolle teambuildings en events op de teller. Highlandgames, outdoor-programma’s,…de uitgestrekte weiden rond Witte Hoef zijn het perfecte decor. Wij kregen alvast een voorsmaakje van een prachtige tour met een elektrische step!

Een paar kilometer verderop is Hof te Rhode een bijzonder populaire locatie voor feesten. Chef Felix Alen serveert er gastronomische gerechten. De  sfeervolle wintertuin nodigt uit tot een glaasje. Met veel ruimte op het terras en in de tuin heeft Hof te Rhode een extra troef voor personeels- of bedrijfsfeesten.

Meetingplanners op zoek naar bijzonder vervoer konden trouwens kennismaken met de luxueuze VIP bus.

Last but not least: een charmante ontvangst in Heerlijckyt van Elsmeren. De nieuwe gîtes openden dit jaar en zijn ideaal voor de meerwaardezoekers. Werk overdag aan creatieve ideeën en kom ’s avonds tot rust voor de haard. Het ecologisch en duurzaam beheerde seminariecentrum serveert een excellente vegetarische lunch. Het kader om te netwerken is er prachtig.

Wil jij ook je team of collega’s verrassen met een originele locatie? Je klanten in de watten leggen op een nieuwe plek? Blijf op de hoogte van onze volgende inspiratietrips.
Meer weten? Neem contact op via info@meetingleuven.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-117171-11734-48555-conventiebureaus-conventiebureau-leuven-vlaams-brabant–meeting-leuven-vlaams-brabant.html