Het laatste nieuws

Lekkere verschillende hapjes proeven, wijn of bier degusteren, de banden aanhalen met je collega’s en ondertussen toch ook nog iets bijleren. Iedere Belg is daar wel voor te vinden! En dat hebben ze begrepen op het Domein van de Grotten van Han.  Dankzij de fantastische locatie, (een prachtig Wildpark bovenop een feeërieke grot), beleven de gasten een  verrassend en uniek event!

Op bierexpeditie in de Grotten van Han
Een rondleiding in de buik van de aarde waarbij het ontdekken en proeven van verschillende speciale Belgische bieren centraal staan.
Samen met een gids geniet je niet alleen van de geuren en smaken van ambachtelijke, lokale bieren, maar verken je tevens de schoonheid van de natuur en de verschillende druipsteenformaties onder de grond. In iedere galerij wordt uiteraard ook een lekker bijpassend hapje voorzien.

Liever aperitiefje onder de zon?
Bij mooi weer is een wandeling in het 250ha grote Wildpark al een genot op zich. Maar gecombineerd met een lekker aperitief op de bladerdakbrug, een cappuccino soepje met zicht op de wolven, een BBQ in de chalet van de beren en een dessertje bij de veelvraten, wordt het een wel heel bijzondere ervaring. Een professionele ranger vrolijkt de culinaire tocht op met allerlei anekdotes en weetjes over de dieren en maakt de ervaring als het ware nog plezanter!
Voor meer informatie: http://www.grotte-de-han.be/nl/animaties

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen Ardennen – Domein van de Grotten van Han