Het laatste nieuws

Restaurant Guzto verhuist binnenkort. Na zeven jaar verlaten zaakvoerders Melissa Verbeeck en Dirk Vermeulen het pand in de Kapellestraat 55 om zich te vestigen in de Kleistraat 175, nog steeds in Aartselaar.

“We nemen het volledige concept en team mee naar de nieuwe locatie waar veel toekomstmuziek inzit om onze plannen verder uit te werken”, stelt Melissa Verbeeck.

“Bovendien blijven we in Aartselaar en is de nieuwe locatie dichtbij de huidige. Pluspunten zijn alvast een ruime parking en tevens een strategischere ligging wat bereikbaarheid betreft, langs een doorgangsweg die belangrijke verkeersaders verbindt.”

Op de nieuwe locatie zal er vooral een uitbreiding van de activiteiten zijn. Naast restaurant, feestzaal en vergaderruimte gaat de Guzto Crew zich tevens toeleggen op het organiseren van kwalitatieve kook workshops. “Daar starten we mee in het voorjaar van 2017”, aldus Melissa Verbeeck. “We nemen wat meer voorbereidingstijd want we wensen een goed georganiseerd concept te lanceren.”

Het concept zal bovendien heel gevarieerd zijn. “We hebben reeds veel ervaring in verschillende types van keukens”, stelt Chef Dirk Vermeulen. “We zullen verschillende kookthema’s kunnen aanbieden, zoals Mediterrane keuken, Italiaanse, BBQ. Ook ons concept ‘On the Roxx’, toegespitst op gezonde voeding, zetten we verder met o.a. catering, take away services en workshops rond gezonder koken en leven.

“We zullen heel interactief gaan inspelen op andere aspecten van het gastronomische spectrum, bijvoorbeeld in combinatie met proeverij en degustatie van wijnen of bieren en tevens veel samenwerkingsverbanden opzetten. Kortom, verder het verhaal uitschrijven dat we in de oude locatie zijn gestart. Daarom is het belangrijk dat we ook de ruimte ervoor hebben. Op de nieuwe locatie is de keuken drie keer zo groot in vergelijking met de huidige en da’s een hele verademing”, aldus nog Melissa Verbeeck.

Restaurant Guzto is bereikbaar op de nieuwe locatie in de Kleistraat 175 te Aartselaar vanaf 16 december 2016.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Top restaurant in Aartselaar – Guzto