Het laatste nieuws

2017 begon voor New Balls Please en HILTI in stijl. Om de groei van het voorbije jaar binnen HILTI te vieren en om de medewerkers eens stevig te verrassen, knutselde een core team vakkundig en in alle stilte aan een kick-off. Een mooi staaltje samenwerking tussen klant en agentschap, dat uiteindelijk resulteerde in een boeiend dag- en avondprogramma.

De kick-off was hèt uitgelezen moment om het voltallige HILTI-team te inspireren en klaar te stomen voor een uitdagend 2017. Tijdens de kick-off rijgde New Balls Please de plenaire sessie en de daaropvolgende workshops naadloos aan elkaar. Na de inspanning kwam vervolgens de welverdiende ontspanning en dat op een gepaste wijze: met een heerlijke glühwein of een warme chocomelk op een besneeuwd terras bij een schattige, winterse chalet werd de sfeer voor een veelbelovende avond gezet.

En of die avond veelbelovend was! Een indrukwekkende schuur, thematische buffetten, een uitdagende rodeocompetitie en bijhorende pub games zorgden voor een magische avond. Voor HILTI en New Balls Please was het werkelijk de nagel op de kop! En dat zowel letterlijk als figuurlijk. Hilti definitely knows how to throw a party … Yihaaaa!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenbureau te Gent – New Balls Please