Het laatste nieuws

Nu donderdag 26 januari 2017 organiseren Huis Van Wonterghem en EVER PRESENT Events een nieuwe editie van het ondertussen welbekende ‘afterwork concept’ JEUDI in Carré (Willebroek). Het top netwerkevent voor bedrijven richt zich op 25+ en dynamische professionals en combineert business met plezier.

Zes keer per jaar staat de befaamde Carré in Willebroek in het teken van JEUDI. “JEUDI is het meest onvergetelijke netwerkevent voor dynamische professionals en 25+ met veel verantwoordelijkheden”, luidt het bij organisator Hans De Smedt. “De momenten om nog eens uit de bol te gaan, zijn eerder schaars, maar deze doelgroep sluit zich ook niet graag op en koppelt graag het zakelijke aan het aangename. Met het concept JEUDI spelen wij in op de vraag vanuit deze doelgroep én de markt in het algemeen naar een soirée voor 25+ die in de week na de werkuren aanvangt.”

JEUDI is hét event bij uitstek waar men samenkomt om te netwerken en te ontspannen met een hapje, drankje en aanstekelijke muziek. “De gasten kunnen in een gezellige sfeer nieuwe mensen ontmoeten, collega’s en zakelijke contacten op een andere manier leren kennen en tijd maken voor vriendschappen.”

Het concept start om 19.00 u met het ‘Network After Business’ gedeelte met inbegrip van een Coupe Champagne de Castellane en Food (deze editie onder het thema ‘Typical Belgian Cuisine’) voor iedereen. ‘Summertime in Wintertime’ met modewinkel Courage uit Brasschaat die zijn nieuwe zomercollectie komt voorstellen nu donderdag. Om 21.00 u start het tweede gedeelte van de avond. Onder de noemer ‘Pleasure After Business’ kunnen de deelnemers tot 01.30 u genieten van de beste hits van vroeger & nu en is er tal van animatie voorzien.

Als u er nog bij wilt zijn op deze JEUDI-Nieuwjaarseditie reserveer je makkelijkst uw tickets aan voordeeltarief online via jeudi.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie A12 Willebroek – Carré Willebroek