Het laatste nieuws

Onlangs werd Nekkerbox voorgesteld aan de MICE-vakpers. Met de gloednieuwe Nekkerbox, heeft Nekkerhal – Brussels North Mechelen er een nieuwe functionele eventruimte bij. De Nekkerbox is een budgetvriendelijke en instapklare box, voorzien van de noodzakelijke basisstructuur. Het biedt de organisator voldoende creatieve vrijheid en is standaard uitgerust met bewegend sfeerlicht, moduleerbare wanden, basis podiumlicht en basis geluidset. De indeling van de Nekkerbox bestaat standaard uit een inkom, vestiaire, ontvangst & receptie box, event box met podium & projectiescherm en uiteraard plaats voor de cateraar. De Nekkerbox heeft een totale oppervlakte van 2.312 m² en biedt een capaciteit van minimaal 150 en maximaal 1.200 personen.

De centrale ligging van de Nekkerhal, en dus ook de Nekkerbox, maakt deze locatie vlot bereikbaar via de auto en met het openbaar vervoer. De parking voor de deur biedt plaats aan 2.500 wagens. Bovendien is het historische en culturele centrum van de Stad Mechelen vlakbij.

De voorbije maanden is er trouwens hard gewerkt in de Nekkerhal. Alle veranderingen en optimalisaties aan deze locatie gebeuren in het kader van de positionering van de Nekkerhal als multi-format eventlocatie. Zo is de herinrichting van beide inkomzones en alle sanitaire blokken maar het begin van vele nieuwigheden.

De Nekkerhal wordt beheerd door Artexis.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48667-meeting-rooms-vergaderlocatie-in-mechelen–nekkerhal–brussels-north.html