Het laatste nieuws

Thé Dansant organiseert al 12 jaar lang elektronische muziekfeesten in openlucht op unieke locaties en dat telkens op zondagnamiddag. Zo streek het concept al neer aan de abdij van Villers-la-ville, het park van Tervuren aan het Africamuseum, het kasteel van Leeuwergem, Be Mine Beringen en nog veel meer unieke locaties. Elk evenement heeft een thema dat bij de locatie past met decoratie en bijhorende dresscode die de bezoekers effectief volgen!

De afsluiter van de zomer gaat door op zondagnamiddag 3 oktober aan het Kasteel van Hoen in Geetbets (tussen Vlaams-Brabant en Limburg) en het thema is: Fils à papa! Kom dus in je mooiste golf- of tennisoutfit, pulletje los boven de polo of hemd, merkkleren of decadente Wolf of Wall street-stijl! Op het hoofdpodium speelt een selectie van België’s beste djs plus headliner Stereo Express uit Berlijn en op de binnenkoer een mix van funky feelgood housemuziek doorspekt met disco-klassiekers.

Maar wat zit er dan in voor bedrijven? Als bedrijf kan je aan één van de 2 podia aan het Kasteel van Hoen een tafel (of meerdere) reserveren met je collega’s. Ideaal om nieuwe collega’s op een ongedwongen manier te leren kennen, te netwerken of de langverwachte terugkeer naar kantoor te vieren met een ontspannen activiteit! Super idee, maar wat mag het kosten? 25 euro toegang plus 25 euro aan krediet op consumptiekaart (geldig voor zowel drank als eten van de foodtrucks) en een originele uitstap met het team verzekerd! Aanvragen via tijl@unitedspirits.be

Thé Dansant organisatoren Tijl en Kjell in Fils à papa outfit en kasteelheer Ward heten je alvast van harte welkom!

Thé Dansant – Fils à papa | Facebook

www.thedansant.party