Het laatste nieuws

Embuild ontving 625 gasten in Paleis 10 van Brussels Expo voor haar jaarlijkse Bouwforum. Embuild gaf het vertrouwen na drie succesvolle cateringopdrachten voor de vakbeurzen aan My Gusto Catering voor de jaarlijkse conferentie.

Met veel enthousiasme werd een gepast cateringvoorstel op maat uitgewerkt en succesvol uitgevoerd op locatie!

Een heerlijke en gezonde koffiebreak bij aanvang!  

Bij aanvang werden alle gasten ontvangen met een heerlijke koffiebreak met een gezonde toets, zo konden zij fris en met een open geest starten aan de verschillende sessies die dit jaar op het programma stonden.

Ook de crewcatering werd niet vergeten …

My Gusto catering verzorgde tevens de crewcatering voor de aanwezige partners, zowel het ontbijt als de lunch werd voorzien. Essentieel voor een geslaagd evenement!

Afsluiten met een Walking en VIP lunch!

Na de Keynote van Pierre Wunsch (Gouverneur van de Nationale Bank van België) kwam het gezelschap samen om te genieten van een walking lunch in buffetvorm, met zowel klassieke als Italiaanse toetsen en diverse keuzes voor de vegetarische en veganistische gasten. Het ideale moment om na te beschouwen op een informele manier!

De gouverneur en zijn gasten genoten van een VIP lunch met bediening aan tafel om ook daar de trends en mogelijkheden in de bouwsector te bespreken op een aangename manier.

My Gusto catering blikt terug op een geslaagd event, meer dan 600 gelukkige gezichten, een tevreden eindklant en een mooie samenwerking met Brussels Expo!

Creatieve catering en traiteur op maat – My Gusto