Het laatste nieuws

Met een succesvol, creatief, en hectisch 2023 achter de rug, kijkt My Gusto Catering vol verwachting uit naar wat 2024 in petto heeft! 

Een Terugblik op 2023!

In 2023 onderging My Gusto Catering significante veranderingen. Het team verhuisde naar een nieuwe locatie in Schoten, waardoor de samenwerking verder verdiept werd, logistieke processen werden geoptimaliseerd, en My Gusto meer tevreden klanten en gasten kon bedienen. Het jaar werd afgesloten met een indrukwekkend aantal van 200 evenementen, wat een gezonde groei betekent ten opzichte van 2022.

Nieuwe Horizonten!

My Gusto Catering breidde zijn portfolio aan locaties aanzienlijk uit. 

Naast de samenwerking met Brussels Expo, een bekende evenementenlocatie voor (Internationale) beurzen, ook Veilingshuis Bernaerts, waar kunst centraal staat, en Zaal Athena, een historische parel in het centrum van de stad. 

Ook met Wijndomein Vigna, werd een partnerschap gesloten. Een misschien nog onontdekte betoverende plek in Wijnegem die je direct naar het Zuiden van Frankrijk transporteert. Dit is slechts een glimp van de uitgebreide lijst aan partnerlocaties die op de website van My Gusto te vinden is.

Vooruitblik op 2024

Bij My Gusto rusten ze nooit. Voor 2024 hebben ze hard gewerkt aan het optimaliseren en verfijnen van bestaande gerechten en menu’s, met een uitbreiding van het Italiaanse aanbod. Authenticiteit en rijke smaken blijven de kern, en My Gusto blijft zich bewust van een korte keten, aandacht voor dierenwelzijn, vegan opties, en een zero-waste beleid. 

Het komende jaar belooft gevuld te zijn met diverse opdrachten, van bruiloften tot grote beurzen, waar het team van My Gusto zich met enthousiasme en toewijding in zal storten.

Benieuwd naar meer? Bezoek onze website voor alle details www.mygusto.be

@MyGustoCatering @vignawijndomein @veilinghuisbernaerts @brussels_expo @zaal_athena

Creatieve catering en traiteur op maat – My Gusto