Het laatste nieuws

Ze zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor de derde editie van Molenhof Talks in 2024. Na een reeks inspirerende avonden met vooraanstaande gastsprekers uit verschillende sectoren, hebben ze opnieuw een bijzondere gast voor jullie in petto: Bart Verhaeghe.

Bart Verhaeghe behoeft nauwelijks introductie. Als een van de meest invloedrijke figuren in het Belgische zakenlandschap, heeft hij zijn sporen verdiend als (vastgoed)ondernemer en voorzitter van Club Brugge.

Elke voetballiefhebber kent hem als succesvolle voorzitter en hoofdaandeelhouder van Club Brugge. Onder zijn voorzitterschap is Club uitgegroeid tot veruit de meest succesvolle voetbalploeg van het land en wordt hij beschouwd als meest invloedrijke man in het Belgisch voetbal.

Tijdens deze bijzondere avond bij Molenhof Talks, zal Bart Verhaeghe zijn inzichten delen over leiderschap, ondernemerschap en de toekomst van het bedrijfsleven. Of het nu gaat over innovatie, duurzaamheid, of het navigeren door uitdagende economische landschappen, zijn ervaringen en ideeën beloven opnieuw te inspireren en te informeren. Mis deze kans niet om inzichten te verwerven van een van de meest dynamische figuren in de Belgische zakenwereld.

Ze zijn ook verheugd om aan te kondigen dat Dany Verstraeten, een vertrouwd gezicht van VTM, de avond zal modereren. Zijn scherpe interviewstijl en diepgaande kennis van het Belgische bedrijfsleven zullen zeker bijdragen aan een boeiende discussie.

Wees er dus snel bij en schrijf je in voor deze ongetwijfeld leerrijke avond op donderdag 6 juni om 19u30 te Villa Molenhof.

Inschrijven kan via de volgende link: https://www.molenhoftalks.be/6-juni-2024-molenhoftalks-ontvangt-bart-verhaeghe/

Locatie:

Villa Molenhof, Kriebrugstraat 34, 1760 Roosdaal

Wanneer:

Donderdag 6 juni 2024 om 19u30

Programma:

  • u 30 – 20 u 00

Welkom met drankje

  • u 00 – 21 u 00

Spreker Bart Verhaeghe en moderator Dany Verstraeten

  • u 00 – 23 u 00

Mogelijkheid tot netwerken tijdens een Outdoor Cooking Experience en wijndegustatie verzorgd door Villa Molenhof.

Bijzonder domein voor professionele ontmoetingen in Vlaams Brabant – Villa Molenhof