Het laatste nieuws

Midden in het bruisende hart van Antwerpen, in het elegante Botanic Sanctuary Hotel waar moderniteit en authenticiteit perfect samensmelten, organiseerde midnightcoffee een Nationaal Congres voor één van haar klanten. Dit memorabele evenement verwelkomde maar liefst 350 deelnemers en bood een breed scala aan activiteiten, waaronder inspirerende bijeenkomsten, een verfijnde receptie, een walking dinner met netwerkmogelijkheden en een sprankelend gala als kers op de taart. Zowel de pre-productie als de productie waren een uitdaging.

Een greep uit de vele highlights van dit evenement:

  • Inspirerende Bijeenkomsten in een Unieke Setting: Deelnemers wisselden ideeën uit en voerden constructieve discussies in een sfeervolle omgeving. Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen, opende als gastspreker de vergadering. Voor de Franstalige gasten werden de sessies naadloos vertaald door ervaren tolken.
  • Receptie en Netwerken in een Historische Kapel:De genodigden werden verwelkomd in het historische deel van het Botanic Sanctuary Hotel waar ze konden netwerken met collega’s en sponsoren van het evenement in een omgeving vol geschiedenis.
  • Culinaire Hoogstandjes tijdens Walking Lunch en Diner:De hele dag werden de gasten getrakteerd op verfijnde gerechten, zorgvuldig bereid door topchefs, die de culinaire ervaring naar een ander niveau tilden.
  • Sophisticated Soirée als Spectaculaire Afsluiting:Het gala, compleet met een fantastische DJ, zorgde voor een feestelijke afsluiting en hield iedereen op de dansvloer. Een perfecte afsluiting van een magnifiek evenement.

Pick a Date & Have a Date!

Wil je weten hoe midnightcoffee jouw volgende evenement naar een hoger niveau kan tillen? Neem contact op met detail-guru Nadine via nadine@midnightcoffee.be of bel haar op: +32 (0)478 812 533

Creatief evenementenbureau – midnightcoffee