Het laatste nieuws

Donderdag 17 februari was het weer zover. Wood en Wauters, a.k.a. the Men from M.I.C.E., organiseerden dan voor de derde keer hun MICE Party. En wat voor één! Samen met talrijke partners en sponsors hebben de jongens van Eventonline met deze editie alle vorige overtroffen en ervoor gezorgd dat de 860 (jawel!) genodigden uit de ganse sector ervan hebben genoten. Zelfs een delegatie van Tomorrowland kwam langs om ideeën op te snorren … Say no more!

Een shuttledienst bracht de genodigden vanop de verschillende parkings naar het nieuwe hoofdkwartier van J&M Catering, waar vuurkorven bij de entree van het gebouw al onmiddellijk voor de juiste sfeer zorgden. Vriendelijke hostessen hielpen de gasten bij het badgen, waarna ze door een tunnelkoker wandelden waar mysterieuze handen uit het decor hen een eerste drankje aanboden. Eenmaal in de mooi uitgelichte foyer aangekomen, kregen de genodigden reeds hapjes die in grote manden van de mezzanine naar beneden dwarrelden.

“Alles wat we tot op heden hebben bereikt, zal voor Eventonline nooit een evidentie zijn. Ik wil daar iedereen dan ook hartelijk voor bedanken, voor de samenwerking en het vertrouwen”, stelde Erik Wood in zijn welkomspeech. “Vandaar dan ook deze MICEPARTY. It is our way to say thanks! Want zeg nu zelf, wat is plezanter dan samen te vieren met je vrienden? Wanneer ik twaalf jaar geleden mijn idee aan mensen vertelde, kreeg ik vaak te horen “Erik, start je nu geen Mission Impossible?” Welnu, Ethan Hunt bewijst telkens keer op keer dat zelfs een Mission Impossible toch wel possible blijkt” … en toen zette de welgekende soundtrack het feest pas echt in gang. De vuren van de live cooking stonden ‘hot’ en de ganse avond werden de zintuigen – hoe kan het anders met een thema als ‘The Senses Edition’ – pas echt geprikkeld door een onophoudelijke reeks van acts … een bevallige dame met een hoepeljurk vol glazen Proseco die zich mengde onder de genodigden, oestermeisjes die gul de schaaldieren uitdeelden, sprookjesachtige dames die drankjes aanboden, live music & singing, een slangenmeisje dat zich in alle bochten wrong, dansende gogo girls, een live barbier act waar de heren hun baard konden laten trimmen old school, tijdelijke tattoos, gin bars … kortom, geen moment om je te vervelen.

Ook culinair werden de smaakpapillen heus geprikkeld. De catering was top en voor elk wat wils: visgerechten, vleesgerechten, warm en koud, comfortfood en tenslotte vingeraflikkende desserts. Een greep uit al het lekkers: Tonijn ‘tataki style’ met bouillon, zeewier, glasnoedels, citroengras en koriander; Vitello tonnato à la minute op ijs; live gerookte gravad lax met zure room, bietensalade en à la minute BBQ-brood; vol-au-vent met à la minute hollandaisesaus en pommes pont neuf; traag gegaard Duroc varken met mosterdsaus en ragout van champignons; pasta met verse mosseltjes en tomatenblokjes of nog gamba met bitterzoete salade van radicchio, granaatappel en pompelmoessorbet. Al deze lekkernijen en nog veel meer konden worden gesmaakt verdeeld over een twintigtal buffetstandjes om dan af te ronden met lekkere sabayon; dame blanche ‘J&M-style’; crème brûlée ‘new style’; warme chocoladetaart; gepocheerd peertje in Kriek met gebrande amandelcrème en ijs of panna cotta.

Enkele gelukkigen vielen tevens in de prijzen. Via de traditionele business card loterij deelde Christel Chabanier van Radisson Red overnachtingen uit en werden er ook vliegtickets van Brussel Airlines verloot door Kathleen Vandenbroecke.

De DJ zorgde voor de juiste tunes om deze prachtavond af te sluiten zoals het hoorde.

Uiteraard werd alles op pellicule vastgelegd zodat iedereen binnenkort nog kan nagenieten.

En Wood & Wauters? The Men from M.I.C.E., die kijken stilaan richting Sportpaleis voor de volgende editie … Wat zei Erik Wood alweer over Mission Impossible …?