Het laatste nieuws

MICE Magazine, het digitale communicatieplatform van Eventonline dat het reilen en zeilen van de evenementensector van heel nabij volgt, is mediapartner voor de ‘Wallonia Mice Day’. Een heuse primeur, want dit is de allereerste editie van deze business & toerisme tradeshow/workshop ooit georganiseerd in Wallonië.
Meer dan 80 leveranciers, uitsluitend uit Wallonië, die meer dan 130 bedrijven vertegenwoordigen, stellen op 29 september a.s. op het legendarische Circuit van Spa-Francorchamps hun producten en diensten voor tijdens dit éénmalige jaarlijkse event en dit van 9u tot 18u.

Deelnemers kunnen tevens iets opsteken. Twee high-level conferenties worden tijdens deze dag georganiseerd: om 10u inzake ‘Risk management’ en om 15u over ‘Hoe de organisatie van evenementen in een bedrijf behouden in een globale marketing en de ontwikkeling van een communicatiestrategie tijdens een periode van budgetbeperkingen en de echte impact op het bedrijf ervan inschatten!’.

Naast business is er uiteraard ook tijd voor plezier. Er worden immers 320 gratis plaatsen verdeeld over 4 incentives (vrij te kiezen tijdens uw registratie): een helikoptervlucht, een Circuit Lap in een snelle rally car, Pit Stop of Death Ride (alle details te ontdekken op www.walloniamiceday.be).

Mis dus niks van deze perfect combinatie van business, leren & fun!

Pre-registratie is GRATIS. Om in te schrijven, gelieve HIER te klikken – en kies tegelijkertijd uw incentive!

Voor meer informatie surft u naar www.walloniamiceday.be