Het laatste nieuws

De ‘Professional Fun Providers’ om precies te zijn!

Even kort voorgesteld:

V-Formation is alvast het moederbord, en focust op ‘Attractieverhuur & Teambuilding’ binnen België. Het bedrijf vertrekt steeds vanuit de Fun-Factor, en is niet vies om unieke en eigen ontworpen concepten en materialen in de markt te zetten. V-Formation heeft als sterkte dat het zowel een poule van eigen klanten heeft, als ook vaak ‘white-label’ werkt voor vele andere eventkantoren. Dit jaar vieren ze alvast hun 18e verjaardag #whoopwhoop

Hold My Shoes, oftewel ‘Owner of The Beast’, ook wel ’s werelds langste opblaasbare hindernisbaan – awarded by Guinness World Records in 2018, is dan weer buiten België actief, en gaat vooral op zoek naar de grote events – festivals waar ze met The Beast een onvergetelijke experience kunnen gaan creëren. Van Japan tot Chili, van Bahrein tot LA.

Captain Sport is de vzw binnen de groep, die beweging en veiligheid predikt, en voornamelijk scholen als klant heeft. Captain Sport is dé trusted partner voor unieke (en uiteraard sportieve) dagevents, en heeft met de Safety Days alvast een innovatief concept om kinderen – jongeren gezien te laten worden. Wist je trouwens dat Founder Benedikt De Vreese initieel afgestudeerd is als ‘Turnmeester’?

Benedikt over de ‘Professional Fun Providers’:
“Al van bij de start in 2006 zijn er 3 duidelijke factoren geweest die al onze bezigheden gemeenschappelijk hebben: FUN – BEWEGING – ENERGIE. Omdat onze 3 organisaties aan kruisbestuiving kunnen doen onderling, en we onze crew ook het belang van alle organisaties willen bijbrengen, vonden we deze overkoepelende naam wel een belangrijke strategische zet, zowel intern als naar de buitenwereld! We hebben ons niet beperkt tot enkel de naam, er is ook een overkoepelende website (https://professionalfunproviders.com/), onze bestelwagens zijn hier ook op gebaseerd (zodat alle organisaties steeds in de kijker staan, op welk event dan ook), en onze collega’s worden ook altijd ‘Professional Fun Providers’ genoemd”.

Unieke Teambuildings en attractieverhuur – V-Formation