Het laatste nieuws

Vrijdag 21 april organiseerde Meet in Mechelen een Inspiratiedag voor meeting- en eventplanners in Technopolis. Op één voormiddag kreeg je meer dan 25 tips en suggesties voor je volgende bedrijfsevent, incentive of teambuilding – in Mechelen natuurlijk. 

Bij Meet in Mechelen weten ze het zeker: Mechelen is déperfecte eventlocatie. Waarom? Dat de stad centraal in Vlaanderen ligt en vlot bereikbaar is, is mooi meegenomen. Al is het vooral de veelzijdigheid en charme van de historische binnenstad die het hem doet. Overtuigd? Dankon je tijdens de Inspiratiedag ontdekken hoe je jouw klanten tot maneblusser laat ontpoppen. Je deed er ideeën op voor inspirerende vergaderlocaties en straffe teambuildings – van verblijven in een kerkhotel, over brouwerijbezoeken, tot citygames langs de Dijle.

Uiteraard bleef Meet in Mechelen voor hun Inspiratiedag in … Mechelen. En waar lukte nieuwe ideeën opdoen beter dan in de vergaderzalen van Technopolis, hét centrum voor innovatie en mind-blowing uitvindingen? Er was alvast meer dan ruimte genoeg om alle geïnteresseerden uit de meeting- en eventsector te ontvangen. Zij lieten zich volop inspireren en kunnen onder de middag netwerken tijdens een verfrissende lunch. Want van al die hersenactiviteit kregen ze natuurlijk honger!