Het laatste nieuws

Mechelen leeft – het fundraising-event van Ronde Tafel Mechelen – vond dit jaar al voor de twintigste keer plaats. Locatie van dienst voor deze feesteditie? Technopolis. Daar zamelden honderden gulle ondernemers maar wat graag geld in voor een hele reeks goede doelen.

In twintig jaar tijd groeide ‘Mechelen leeft’ uit tot een van de belangrijkste B2B-evenementen in en rond Mechelen. Dat werd nog maar eens bewezen op 24 mei: de twintigste editie lokte meer dan 500 ondernemers naar Technopolis. Zij beleefden er een feestelijke avond – op gang getrapt met een fijn aperitief, gevolgd door een walking dinner, en afgesloten met een enthousiaste party.
Al was het hoogtepunt van de avond natuurlijk de tombola. Samen met de opbrengst van de toegangskaarten bracht die geld in de pot voor een reeks goede doelen, waaronder Make a Wish, Fonds Dieter voor kansandere kinderen, en Huize Iris voor mensen met een mentale beperking. Op die manier vormt ‘Mechelen leeft’ een brug tussen ondernemingen en sociale organisaties die de financiële steun goed kunnen gebruiken.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariezalen Mechelen – Technopolis