Het laatste nieuws

Leuke wegwijzers
Een overschotje hout of een krijtbord, een pot verf, een stukje krijt en wat creativiteit. Dat is al wat je nodig hebt voor een eerste verwelkoming van je gasten, en hen meteen te tonen waar ze moeten zijn. Geef er vooral jouw persoonlijke toets aan!
Bohemian style
Wil je een relaxe Bohemian stijl creëren? Leg wat kleurige dekens en kussens op de grond, gebruik hangmatten, strandstoelen, vrolijke vlaggetjes, enz. En dan natuurlijk nog de bijpassende muziek voor een echte Bohemian sfeer.
Lichtjes, véél lichtjes
Geen tuinfeest zonder mooie lichtjes! Verzamel een heleboel (kerst)lichtjes en hang ze tussen of rond de bomen, hang ze boven de tafels, enz. Magische en gezellige sfeer verzekerd!
Bloemenflessen
Flessen met bloemen kan je gelijk waar in de tuin hangen of neerplanten. Draai een eindje touw rond een paar glazen flessen en zet er je favoriete bloemen in. Hang ze omhoog of bind ze aan een lange stevige tak in de grond, en je hebt een mooie organische decoratie.
Koelwagen
Van een oude kruiwagen of een verweerde bolderkar maak je een handige en mobiele koelwagen voor je frisdranken, bier of bubbels! IJsblokjes in grote hoeveelheden haal je gewoon in de supermarkt.
Paletten meubilair
Met een paar paletten maak je in een handomdraai een laag tafeltje of een comfy zitplek. Is er een handige Harry in de buurt? Dan is ook een palettentoog snel in elkaar gestoken!
Strobalen zitjes
Ook met een paar balen stro kan je verrassend leuke dingen doen. Vooral als je op het platteland woont, vind je wel een lokale boer waar je een paar strobalen kan krijgen.
Zomerse bloemen op tafel
Bloemen op de (buffet)tafels horen er ook bij. Laat je vazen in de kast en zet de bloemen in een uitgeholde ananas, of met een drijfkaars in een glazen bokaal of een zinken emmertje.
Bestek in blik
Een paar lege conservenblikken kunnen perfect dienst doen als bestekhouder. Je kan er eventueel nog een likje verf aan geven of een stukje papier met een mooi motief op kleven.
Weg met de muggen!
Deze muggenbokaal is een niet-giftig maar wel efficiënt, mooi ogend én lekker ruikend anti-muggenmiddel! Hoe ga je te werk? Neem een paar lege confituurpotten en in elke pot doe je 2 schijfjes citroen en limoen, 2 takjes rozemarijn en 10 druppels essentiële oliën van citronella, lavendel, en/of cederhout. Voor 3/4 vullen met water, een drijfkaarsje erin, en klaar. Zo zal je heel wat minder last hebben van bijtende beestjes! Zo’n muggenbokaal kan je natuurlijk ook op je terras gebruiken.

Het VR CATERING team wenst u alvast nog een mooie zomer en
veel gezellige tuin- en andere feestjes!

Wilt u een feest organiseren en zelf ook volop kunnen meegenieten?
VR Catering neemt u graag alle zorgen uit handen!
Of het nu een feest is voor 25, 250 of 2500 personen,
VR CATERING verzorgt alles tot in de puntjes  en maakt er voor u een onvergetelijke beleving van!

Bent u nog op zoek naar een leuk concept? Wij bruisen van de originele ideeën en werken graag een leuke formule op maat voor u uit!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte !

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/catering-voor-events-in-antwerpen-vr-catering/