Het laatste nieuws

MaisonRouge is een People Agency dat hardwerkende en opgeleide jongeren voorziet op catering- en eventopdrachten.
Momenteel zijn we in Gent, Brussel en Antwerpen gevestigd en daar groeiden we op een aantal jaar uit naar een vast team van 20 personen.

In 2015 en 2016 werden we tot beste people agency van België verkozen in Experience Magazine.

Voor Gent zijn we op zoek naar een echte ondernemer die de fakkel kan overnemen en ons Gents kantoor kan leiden. Ons huidige kantoorhoofd slaat haar vleugels uit in een andere branche en zal hierbij steeds op onze steun kunnen rekenen.

We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in het werk en doen dat steeds met een Big Smile attitude. Passie op het werk is ons en jouw credo.

Je functie bestaat uit een grote variatie aan taken, waarbij twee hoofdtaken te onderscheiden zijn: enerzijds het goed laten functioneren van jouw team (bestaande uit planners, accounts en field-managers) en anderzijds het verder uitbouwen en onderhouden van een loyaal klantenbestand.

Jouw concrete taken zien er als volgt uit:

    • Klanten: relaties opbouwen en onderhouden, jij wordt de beste vriend van onze klanten, netwerken, offertes en facturen opmaken en opvolgen.
    • Prospects: definiëren wie ze zijn, een actieplan uitwerken om ze te targetten en dit ten uitvoer brengen.
    • Organisatie van het kantoor: financiële opvolging, strategie en marktanalyse, opportuniteiten detecteren, praktische organisatie, je team motiveren.
    • Team: je stuurt het team van kantoor Gent aan, zowel planningspersoneel, account, als field-managers. Je begeleidt hen, evalueert hen en stuurt bij waar nodig. Jij bent voor hen het aanspreekpunt.
    • Crew: kennismakingsgesprekken, evalueren en bijsturen, planning en briefing, opstarten van events, etc.

Interesse? Stuur jouw CV naar Olivier@maisonrouge.be