Het laatste nieuws

MaisonRouge bereikte een nieuwe mijlpaal met haar eerste editie van ‘The Night of the Superheroes’ in het AEC te Antwerpen. Een uniek en bruisend event voor haar meer dan 150 aanwezige crewleden uit Antwerpen, Brussel en Gent om hun buitengewone prestaties in de spotlights te zetten.

De avond stond helemaal in het teken van de uitreiking van een hele reeks awards om de MaisonRouge studenten te bedanken voor hun harde werk en toewijding. Van ‘The Rising Star-award’ voor nieuw opkomend talent tot de ‘Workaholic-award’ voor de echte doorzetters. De hoofdprijs én hoogtepunt van de avond? “The Superhero of the Year” of ultieme crew member van 2023.

Deze prestigieuze erkenning ging naar het teamlid dat zich in 2023 job na job had onderscheiden, zowel voor de klanten als voor MaisonRouge. De spannende eindstrijd ging tussen de nummer 1 van elke stad en agentschap (Gent, Antwerpen Brussel) die vorig jaar op hun beurt elke maand hun superheld naar voor hadden geschoven. Na een spannende finale kwam Felien Blontrock als enige grote winnaar over de finish.

De ‘Night of the Superheroes’ was niet alleen een terugblik op een geslaagd 2023, maar tegelijk een inspiratie voor de toekomst bij MaisonRouge. Waar jong talent meer dan ooit kansen krijgt om te groeien en uitzonderlijke prestaties niet onopgemerkt voorbij gaan. Het staat vast: de volgende editie wordt groter en verrassender, met een nieuwe lichting superhelden.

Hostessenbureau in België – MaisonRouge – People voor evenementen