Het laatste nieuws

2016 was in vele opzichten een spetterend jaar. Met projecten als Culinaria in Brussel, de Floraliën in Gent, de Ronde van Vlaanderen etc werden de 3 MaisonRouge kantoren elke keer uitgedaagd om top crews samen te stellen  voor top events. Naast eerder vernoemde projecten, was er natuurlijk ook een hele resem aan andere opdrachten, waar honderden jongeren voor MR aan de slag gingen met een Big Smile.

In 2017 willen we die spetterende trend van vorig jaar doorzetten en de groei van onze kantoren in Antwerpen en BXL bevestigen. We kijken uit naar opnieuw een druk jaar waarin we met onze Big Smile de event- en cateringwereld verder kunnen veroveren. Hiervoor zijn we natuurlijk afhankelijk van een geweldig team jongeren dat telkens het beste van zichzelf wil geven. Iedereen die zin heeft om een centje bij te verdienen en echt goesting heeft om te werken tijdens zijn of haar studententijd kan bij ons terecht.

Voorbereiding is alles. Dat kan iedereen in onze sector beamen. En juist daarom zijn we voor ons vast team op zoek naar een full time planner voor ons kantoor in Brussel. Met een work hard, play hard mentaliteit kom je bij MaisonRouge al erg ver. Benieuwd of jij de juiste fit bent voor deze functie?

Check www.maisonrouge.be/nl/jobs en contacteer ons.