Het laatste nieuws

Living Tomorrow creëert samen met haar partners toekomstvisies en toont de innovaties ook binnen haar demoplatform. Binnen dit platform willen we de bezoeker de toekomst laten ‘beleven’. Om die belevenis naar een nog hoger niveau te tillen sloot Living Tomorrow een partnership af met startup Ghently.

Ghently is een jong en dynamisch creative agency dat de focus legt op onder meer 360° video’s, timelapse en drone movies.

Een voorproefje van wat Ghently voor Living Tomorrow in petto heeft kan u bekijken via onderstaande link.

Livestream in 360°

Maar er is meer ! “Bij Living Tomorrow willen we natuurlijk de nieuwste belevingstechnieken aanbieden. Als gereputeerd event en meeting center willen we onze partners en klanten een meerwaarde bieden. Zo bekijken we momenteel met Ghently wat de mogelijkheden zijn om een live streaming van events in 360° te kunnen realiseren”, aldus Kaat Vanrenterghem, marketing- en communicatieverantwoordelijke bij Living Tomorrow.

Binnenkijken bij Living Tomorrow

Ghently zal voor Living Tomorrow 360° filmpjes realiseren waardoor mensen reeds vanuit hun zetel even kunnen binnenkijken bij Living Tomorrow.
Tim Dierickx en Liselotte Schamp van Ghently: “wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Living Tomorrow. Het is voor ons een uitstekende kans om ons kunnen aan de innovatieve wereld te tonen.”

Het begin van een mooi belevingsverhaal…

Voor meer info:

Kaat Vanrenterghem – Marketing & Communicatieverantwoordelijke Living Tomorrow
kaat.vanrenterghem@livingtomorrow.com
+32477305422

Liselotte Schamp – Co-founder Ghently
hello@ghently.be
+32492626096

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47197-meeting-rooms-seminarie-en-congreszalen-brussel–living-tomorrow.html