Het laatste nieuws

Living Tomorrow lanceert samen met partner Event Masters een nieuw concept: ‘Entertraining’. Een innovatief concept in België waar teambuilding en training samen hand in hand gaan. De focus ligt op het entertrainen van teams waar Event Masters, met hun jarenlange ervaring in teambuildingconcepten, stilstaat bij educatieve aspecten en thema’s zoals burn-out, samenwerken als team, timemanagement, MBTI,…. Ook Living Tomorrow (Vilvoorde) gelooft sterk in het concept en kiest voor haar teamtrainings voor Event Masters als exclusieve partner.

Met het nieuwe concept willen Living Tomorrow en Event Masters komaf maken met de soms peperdure trainingen zoals ze vandaag vaak worden gepusht bij werknemers.
Johnny Machiels, hoofd departement Teambuilding en Entertraining bij Event Masters: ”Met Entertraining gaan we voor verandering. We willen de perceptie veranderen van “Ik moet op training”, naar “Ik mag op Entertraining.”. Onze missie is glashelder: we willen werknemers helpen om beter samen te werken. We geloven steevast dat indien er voldoende aandacht naar het welzijn van teamwerk gaat, er essentieel wordt bijgedragen aan het succes van bedrijven.“
Bij Entertraining staat vooral teamwerk centraal, maar zal ook de rol van het individu in het team aan bod komen.

Voor het Entertraining-concept werden enkele ervaren trainers aangetrokken. Samen met dit professionele team werkt Event Masters de entertraining-concepten uit. Elk entertraining-event wordt begeleid door zowel een ervaren teambuildingbegeleider als door een ervaren trainer.
Frederik Boterberg, hoofdentertrainer bij Event Masters, zei meteen volmondig “ja” tegen dit nieuwe concept: “Er is ontzettend veel vraag naar nieuwe trainingsmanieren binnen bedrijven. Doordat Entertraining het beste van twee werelden combineert, wordt er een unieke, positieve leerervaring gecreëerd. Het is nieuw, zindert door de ervaringserichte fun-factor lang na en zorgt dankzij de directe experience en feedback effectief voor verandering.”

Ook Living Tomorrow (Vilvoorde) gelooft sterk in de innovatie van Entertraining en kiest voor haar teamtrainings voor Event Masters als exclusieve partner.
Patrick Aertsen, COO Living Tomorrow: “Living Tomorrow demonstreert innovatie van verschillende bedrijven in vele sectoren. Innovatie is echter veel meer dan trends in kaart brengen. Het is ondernemingen en werknemers leren om innovatief te denken en te ontwikkelen. Een bedrijf dat hier niet actief aan werkt, heeft volgens mij geen lange levensduur. Event Masters bewijst dat ze wel degelijk bezig zijn met die toekomst en dat het een meerwaarde kan bieden aan onze partners en bedrijven die innovatief willen denken en ondernemen.”

Meer en meer zal het werken van morgen de richting uitgaan van waarin de werknemers zelf hun arbeidstijd gaan invullen. Patrick: “We gaan naar een toekomst waar we beoordelen of het werk gedaan is volgens een filosofie en binnen de geest van de onderneming. De relatie tussen het bedrijf en zijn werknemer zal nog belangrijker worden. Een goede geest en een goede sfeer geven goede resultaten. Entertraining is volgens mij een ideale tool en workshop om deze filosofie mee te ondertsteunen en te begeleiden.

Enkele Entertaining-concepten uitgelicht

Orchestrate-entertraining – MBTI-entertraining
Een orkest waarvan de leden goed op elkaar zijn afgestemd, is in staat om een meesterwerk uit te voeren. Onder de deskundige begeleiding van een gecertifieerde MBTI-coach krijgt elk teamlid een specifiek instrument aangewezen. Misschien ben jij wel diegene die het ritme slaat, nuances aanbrengt, of een solo speelt. De Orchestrate-entertraining stelt een ambitieus doel, en vereist dat je uit je comfortzone treedt. Zo ervaar je dat elk teamlid belangrijk is. Zonder teamwork geen meesterwerk!

Lego-entertraining – Entertraining rond burn-out
Voor de allereerste keer brengt Event Masters een entertraining op de markt rond het thema burn-out. Als team leren omgaan met uitdagingen en moeilijkheden vergt vaak heel wat energie. Wanneer loop je tegen je grenzen aan? Wat bezorgt je energie? Waar leg je de grenzen en vooral … hoe bereik je als team je doel, zonder dat je onderweg mensen verliest? Deze unieke teambuilding leert hoe je hiermee als team in de praktijk omgaat. Samen opbouwen, elkaar aanvullen, op een positieve manier gevoeligheden opvangen, energievreters omzetten in energiegevers… Deze entertraining is een echte boost voor jouw team!

Bridging the Divide – Entertraining rond timemanagement
De brug maken tussen een startpunt en het uiteindelijke doel is vaak een weg vol onverwachte wendingen. Samenwerken aan een project, er als één team samen voor gaan, probleemoplossend denken, doelen stellen en focussen op die doelen, projectmanagement, leiderschap, … Al deze aspecten zijn verenigd in één entertraining met heel veel waarde voor de interne werking van je bedrijf. Al doende komen alle aspecten van timemanagement aan bod.

Painting-entertraining – Entertraining rond corporate branding
Waar staat je team voor, en hoe is je team samengesteld?
Onze painting-entertraining is een ontdekkingsreis naar de werking van je bedrijf. Ontdek de waarde van je team, geef je teamverhaal een aparte vorm, en reis vanuit die authenticiteit naar de buitenwereld.
Tijdens deze entertraining ontwikkel je een uniek beeld van je team en organisatie. Zo wordt je bedrijf van binnenuit ontwikkeld en gedragen.

Interesse? 
Donderdag 25 augustus organiseren Living Tomorrow en Event Masters een sneakpreview. Schrijf je in en ontdek Living Tomorrow en enkele entertraining-concepten van Event Masters op een aangename manier.

SNEAKPREVIEW PRAKTISCH
Datum
donderdag 25 augustus 2016

Programma
GROEP 1
09.00u – 10.00u : ontbijt / onthaal
10.00u – 12.30u : rondleiding door Living Tomorrow & ontdekken van 4 entertraining-concepten
12.30u – 14.00u : lunch

GROEP 2
12.30u – 14.00u : lunch
14.00u – 16.30u : rondleiding door Living Tomorrow & ontdekken van 4 ettertraining-concepten
16.30u – 18.00u : slotdrink

Plaats
Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DEZE EXCLUSIEVE KENNISMAKING


Meer info:
Living Tomorrow
T: +32 2 263 01 33 | M: event@livingtomorrow.com |www.livingtomorrow.com
Event Masters
T: +32 3 860 60 80 | M: els@eventmasters.be | www.eventmasters.be/entertraining

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47197-meeting-rooms-seminarie-en-congreszalen-brussel–living-tomorrow.html