Het laatste nieuws

In Leopold Hotel Antwerp kan u terecht voor een verblijf in één van onze comfortabele kamers met een prachtig uitzicht over het Stadspark, een heerlijke koffie in onze “We Proudly Serve Starbucks corner”, een uitgebreid ontbijtbuffet of een snack in onze brasserie en ontspannen in onze moderne fitness ruimte, …  maar ook voor uw vergaderingen kan u bij ons terecht!

Leopold Hotel Antwerp biedt:

  • 5 vergaderzalen met een totale oppervlakte van 219 m²
  • Maximale capaciteit in theater stijl is 80 personen
  • Loyaliteitsprogramma voor boekers
  • Gelegen in het centrum van Antwerp met zeer vlotte bereikbaarheid
  • Privé parking

Ontdek onze huidige 10 + 1 promotie
Voor alle nieuwe boekingen met meetingdatum tem 30 juni 2017 vergadert de 11de  persoon gratis! Deze promotie is geldig op al onze vergaderpaketten voor een volledige dag.

Ontdek al onze vergaderpakketten vanaf 32 euro per dag

Een frisse neus halen tijdens uw vergadering
Geniet tot eind september van een gezellige picknick lunch in het Stadspak recht tegenover het hotel,  uiteraard wanneer het weer het toelaat.  Wij zorgen voor een heerlijk gevulde picknickmand binnen uw vergaderpakket met salades, sandwiches, water, frisdrank, dessertjes… maar ook borden, bestek en een typisch geruit deken worden voorzien. Bij allergieën of diëten horen wij het graag!

Last minute boadrooms nodig? Ontdek de Blue Diamond Boardroom
U kan reeds voor 40,00 euro per dag terecht in onze “Blue Diamond” boardroom.
Deze zaal beschikt over natuurlijk daglicht en biedt plaats voor 6 personen.
Inclusief: zaal, pen en papier, water, LCD TV Scherm en WiFi
And last but not least ons team ontvangt u steeds met een glimlach en persoonlijke service!  CREATING SMILES, BUILDING HAPPY MEMORIES is onze slogan en waar we dagelijks naar streven.

Voor meer informatie, een persoonlijke offerte of bezoek, contacteer ons op: sales.antwerp@leopoldhotels.com / +32 (0)3 231 15 15

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Hotel met vergaderzaal in Antwerpen – Leopold Hotel Antwerp