Het laatste nieuws

Op de eerste zonnige zondag van april opende de iconische boetiek Must Have Donna, aan de Kustlaan te Knokke, een nieuw walhalla voor fashionable mannen: #MEN@MUSTHAVE. Vanaf heden dus zij aan zij te vinden met Must Have Donna. Lapin Quotidien organiseerde de sprankelende opening.

De wederhelft van de winkel waar elke vrouw met een beetje zin voor mode en design helemaal wild van wordt, werd sprankelend ingehuldigd door cocktails van The Pharmacy op basis van Copperhead Gin en Hierbas de la Dunas, afgewisseld met wat verfrissend BLK Water, terwijl de genodigden hun innerlijke man en vrouw konden versterken aan de foodtruck van Bulls & Dogs. Deze creatief culinaire gasten uit Amsterdam hadden alvast hun handen vol, want de (hot)dogs verkochten als zoete broodjes.

Het gedistingeerde publiek werd geëntertaind door een DJ met percussie en konden zich bij het binnenkomen laten vereeuwigen aan de photowall.

Eveneens aan het onthaal, kon men een bijdrage doneren aan het goede doel gelinkt aan de opening van #MEN@MUSTHAVE: vzw Kindergeluk, een organisatie die kinderen die het wat moeilijker hebben in de maatschappij, kansen biedt.

Lijkt een bruisende en originele opening van jouw nieuwe winkel je ook wel iets? Lapin Quotidien staat open voor al jouw vragen.

Bezoek ons op www.lapinquotidien.com

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-65296-event-agencies-premium-event-agency–lapin-quotidien.html