Het laatste nieuws

Puur genieten van heerlijke gerechten in een warm-industrieel kader.
Dat is de omschrijving van ons gloednieuw restaurant Lane12. Een stuk gerijpt rundsvlees bereid in de houtskooloven, een visje op de teppanyaki of liever een Crispy Duck Salad? De chef en zijn team hebben heel wat kooktechnieken klaarstaan om je een onvergetelijke maaltijd te serveren. Altijd heel puur, smaakvol en met voldoende fantasie toegepaste kennis van de producten.

Het interieur is warm- industrieel. Houten tafels, leuke stoelen en banken, vlot maar toch stijlvol ingedekt, vriendelijke bediening in een lederen schort om de puurheid te onderstrepen. Hier voel je je meteen thuis!

Je kan opteren om à la carte een keuze te maken zoals een stuk gerijpte Limousin of ander rund, een salade of pasta, de nu al befaamde Pulled Pork Burger of de overheerlijke Oakheart zalm. Maar je kan ook kiezen voor het arrangement ‘Flavours’ waarbij je aan een vaste prijs voorgerecht-hoofdgerechtdessert geserveerd krijgt; te herleiden naar een tweegangenmenu of zelfs enkel het hoofdgerecht.

SHARE THE LOVE
In Lane12 gaan we uit van het principe ‘sharing is caring’. Het voorgerecht is in tapasbuffet voorgesteld waarbij je naar believen kan kiezen. Hoofdgerechten worden vergezeld van een ruim assortiment warme groentjes uit de houtskooloven, salade en sausjes te delen met je tafelgenoten.
Op zondag kan je in Lane12 terecht voor een uitgebreid ontbijt. Eigen gebakken brood, koffiekoekjes en croissants, ontbijtgranen en uiteraard eitjes en spek worden in buffetvorm uitgestald. Een leuke start van een ontspannen zondag!

FULL EXPERIENCE
Een eetbelevenis zonder grenzen. De heerlijke bereidingen van pure gerechten zijn à volonté bij te halen aan de kookeilanden, alsook de dranken. Starten doen we met samengestelde salades, een tapasbuffet, wraps, gezonde quinoa salade en suggesties uit de keuken. Aan de kookeilanden kan je bereidingen terugvinden zoals rundsvlees uit de houtskooloven, lamsrump, sticky spareribs, gambas en zalm op de teppanyaki, malse kip van de churrascaria BBQ, … Alles vergezeld van warme groentjes, aardappelvariëteiten, saladebuffet en sausjes.

WIMA BOWLING
Wie graag het culinair avontuur combineert met een sportieve bezigheid, kan een balletje gooien op de eerste verdieping. Daar vind je 16 bowlingbanen met leuke zitjes en een afterbowlinglounge met zelfs een haardvuur.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/indoor-teambuilding-activiteiten-op-de-a12-brussel-antwerpen-wima-bowling/