Het laatste nieuws

Organic-Concept schakelt een digitale versnelling hoger en lanceert een ‘Outdoor Living’ e-platform. Het platform ademt dynamiek en gebruiksvriendelijkheid. Als bezoeker wordt je meegenomen in de wondere binnen-buitenwereld van Organic-Concept. De connectie van de mens met de natuur staat hier centraal.

Naast het bestaande verkoop- en verhuur aanbod wordt via het digitale platform in 1 muisklik alle informatie beschikbaar gemaakt van de verschillende Organic tent structuren, ook werden er krachtige partnerships gesmeed met verschillende Belgische meubel- en decoratie merken.  Het Organic-Concept stylingteam selecteerde uit de partner collecties items die naast hun duurzame karakter ook de Organic-Concept signatuur look uitstralen. Dit alles maakt het voor private en professionele klanten mogelijk een duurzame en stijlvolle buitenruimte te creëren.

Organic-Concept lanceert simultaan met het e-platform de gloednieuwe collectie Organic Tent huizen en gekleurde ‘Bell’ glamping tenten. Professionele klanten kunnen na de aanmaak van een account genieten van voordelige B2B prijzen.

Ontdek: store.organic-concept.com

Exclusieve Tenten – Organic-Concept