Het laatste nieuws

Zin om een TED Talks live-uitzending bij te wonen?
TED Talks is een Amerikaans non-profit initiatief dat vooral ideeën wil verspreiden. Jaarlijks organiseren ze wereldberoemde conferenties met inspirerende gastsprekers. Dit jaar vindt van 24 tot 28 april ‘TED2017: the future you’ plaats in Vancouver. Het evenement is volledig uitverkocht, maar niet getreurd, je kan samen met je collega’s alles live volgen op het grote scherm bij Kinepolis.

Wat is TED Talks?
TED Talks
 ontstond in 1984 als een conferentie voor Technologie, Entertainment en Design. Vandaag komt tijdens de bijeenkomsten een waaier van topics aan bod, van wetenschap tot politiek en wereldproblemen, in meer dan 100 talen. Hun missie is ideeën te verspreiden en ervoor te zorgen dat deze ideeën toegankelijk zijn voor iedereen. TED Talks is ook… een globale gemeenschap die mensen van elke discipline en cultuur verwelkomt. Samen willen ze streven naar een dieper inzicht in de wereld. 

TED Talks vertrekt vanuit de kracht van een idee. Ze geloven dat ideeën niet alleen gedrag of visies kunnen veranderen, maar ook jouw leven of zelfs de wereld beïnvloeden. Op hun website verzamelden ze al een schat aan gratis kennis van ‘s werelds meest inspirerende denkers. Je kunt er samen met andere nieuwsgierigen in discussie gaan over bepaalde topics. 

TED Talks 2017: the future you.
Tijdens de conferentie proberen de deelnemers een week lang een antwoord te bieden op hedendaagse, dringende vragen en brainstormen ze samen over de toekomst, rond vragen zoals: Onze wereld is continu in verandering, hoe kunnen we daarin vredig samenwerken terwijl iedereen er toch het meeste kan uithalen? Hoe leven we evenwichtig naast en met elkaar terwijl we de best mogelijke versie van onszelf proberen te zijn?

Wat brengt de toekomst voor jou, voor mij, voor ons? In TED2017 worden de grote, fundamentele verschuivingen in onze wereld onder de loep genomen. Maar ook hoe we de persoonlijke leercurve, groei en zelfontplooiing kunnen stimuleren: de Future You. TED Talks en zijn gastsprekers proberen antwoorden te bieden op de gecompliceerde vraagstukken van deze tijd. 

Kinepolis & TED Talks.
Kom naar Kinepolis en laat je inspireren door de TED talks-sessies. Op dinsdag 25 april kan je live het openingsmoment bij ons komen volgen vanaf 19u15. Het prize event kan je op woensdag 26 april live bekijken vanaf 19u15. Als laatste worden de exclusieve hoogtepunten live uitgezonden op zondag 30 april vanaf 16u45. Je kan samen met je collega’s, partners of klanten de live voorstelling bijwonen in AntwerpenBrusselGentHasseltImagibraineKortrijk en Leuven.

Voor onze B2B klanten bieden we de uitzendingen aan een voordeliger tarief. Dankzij Kinepolis krijg je een exclusieve korting en kost het je slechts 15,5 euro per persoon in plaats van 17,5 euro. Je kan ervoor kiezen om aan te sluiten bij een uitzending in een van bovenstaande Kinepolis-bioscopen of een zaal exclusief afhuren voor je volledige team.

Daarnaast hebben we nog een extra korting als je besluit alledrie de sessies te volgen. Je betaalt dan nog maar 14,5 euro per persoon, per sessie. Dit wilt zeggen dat je dus niet het normale tarief van 52,5 euro per persoon aan de kassa betaalt, maar slechts 43,5 euro per persoon voor de drie TED2017 uitzendingen. Ook hier kan je ervoor kiezen om je aan te sluiten bij een screening in een van bovenstaande Kinepolis-bioscopen of een zaal exclusief af te huren voor je volledige team. 

Interesse? Onze Kinepolis B2B Account Manager staat voor jou paraat om antwoord te bieden op al je vragen.
Spreekt TED je eerder persoonlijk aan? Dan kan je hiervoor eveneens je tickets aankopen via kinepolis.be of door hier te klikken.