Het laatste nieuws

Het domein van 5-sterren superior hotel La Butte aux Bois viert in 2024 haar 100-jarig be- staan, een mijlpaal die teruggaat tot het jaar 1924, toen het als het adellijk buitenverblijf van Ridder Lagasse De Locht begon. Eind jaren ‘80 werd het domein getransformeerd tot een hotel.

Door de jaren heen heeft het landgoed een opmerkelijke transformatie doorgemaakt, en vandaag de dag is het uitgegroeid tot een prachtig domein met 60 weelderige hotelkamers, verdeeld over het Manoir, de Villa en La Forêt.

Make-A-Wish Foundation

Ter ere van dit historische jubileumjaar zal La Butte aux Bois een reeks bijzondere acties, arrangementen en festiviteiten organiseren gedurende het hele jaar 2024. Een nobel aspect van deze viering is het partnerschap met de Make-A-Wish Foundation, een non-profitorga- nisatie die de wensen vervult van kinderen met levensbedreigende ziekten. Een deel van de opbrengst van verschillende activiteiten zal worden geschonken aan deze prachtige organisa- tie, waardoor we samen de dromen van deze kinderen werkelijkheid kunnen laten worden.

Jubileumbrunches

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan, brengt La Butte aux Bois een jubileumeditie van een klassieker: de brunch.

Deze jubileumedities zullen plaatsvinden iedere tweede zondag van de maand in 2024.

U wordt welkom geheten met amuses en champagne en geniet daarna van een buffet met koude voorgerechten. Aansluitend wordt er een luxe soep aan tafel geserveerd, gevolgd door een tussengerecht en hoofdgerecht. Om de middag goed af te sluiten wordt er een uitge- breid kaas- en dessertbuffet voorzien.

Unieke vergaderlocatie Lanaken – La Butte aux Bois