Het laatste nieuws

Krekelhof is al geruime tijd een gevestigde waarde in de prachtige streek van het Pajottenland. Tussen het glooiende en groene landschap vind je deze unieke feest- en eventlocatie. Met een aantal sterke troeven is Krekelhof jouw geschikte partner voor zowel privé- als zakelijke feesten en evenementen.
‘Feesten in stijl’ is de baseline, en of deze goed gekozen is!

Zakelijke evenementen (congres, seminar, incentive, …)

Ben je voor businessdoeleinden op zoek naar een geschikte locatie in de groene rand rond Brussel? Krekelhof helpt je graag bij de organisatie van je congres, seminar, incentive of klantenevent.
Krekelhof is vlot bereikbaar met de wagen op slechts 20 km. van Brussel en heeft een grote eigen parking. De locatie beschikt over 2 ruime zalen die zeer flexibel en volledig naar uw wensen kunnen worden ingericht (U-vorm, banket-, theater- of schoolstijl).
Zaal The Wave heeft een capaciteit voor evenementen van 50 tot 300 personen, zaal The Sky van 50 tot 150 personen.
Beide zalen beschikken over alle nodige audio- en video-installaties, zijn makkelijk om te bouwen voor kleinere groepen en hebben een aansluitend en apart terras.
Ook de keuken van Krekelhof is een grote troef. Chef en zaakvoerder Frank Dehandschutter werkt een aangepaste formule uit naar uw wensen en budget.
Een menu voor een zittend diner, walking diner, foodpairing met aangepaste wijnen, receptie, etc. Dat het lekker zal zijn, dat staat vast!

Eigen wijngaard

Dat familie Dehandschutter in Krekelhof niet stil zit is dit jaar nog maar eens bewezen met de aanplant van een eigen wijngaard achter de feestzaal. Op deze 2ha. wijngaard zullen ze zich de komende jaren toespitsen op het maken van een kwalitatieve mousseux die als aperitief kan worden geschonken op uw event.
Wijn is dus een centraal thema in Krekelhof, ook als het gaat over uw feest of event. Topsommelier en zoon des huizes Yanick Dehandschutter staat in voor de wijnselectie. Zo bent u zeker van de juiste wijn bij elk gerecht.

Samenwerken met Krekelhof

Door een ruime ervaring in het organiseren van privé- en bedrijfsevenementen bent u met Krekelhof zeker van de juiste partner. Alles wordt tot in de puntjes geregeld met een snelle en professionele aanpak, warm onthaal en vriendelijke bediening.

Familie Dehandschutter van Krekelhof kijkt uit naar een vlotte en succesvolle
samenwerking voor uw volgende gelegenheid!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congreslocatie omgeving Brussel – ‘t Krekelhof