Het laatste nieuws

Ben jij de digi savvy en hands-on?!

De business van beurzen en events pikt gretig in op digitale toepassingen.
De groeifocus van Kortrijk Xpo ligt op een slim evenwicht tussen live events en digitale platformen of communities. Digitale tools moeten de F2F ontmoetingen versterken, net als de beleving die beurzen en events zo uniek maken.

Om het groeiverhaal mee verder te schrijven, zijn we op zoek naar een gepassioneerde ervaren Online Marketeer met focus op social media marketing, online adverteren, e-mail marketing en marketing automation.

Wil jij je expertise delen in een vitaal bedrijf met toekomstvisie?

Stel je dan kandidaat voor Online Marketeer. Je bent hands-on, creatief en compleet ‘digi savvy’. Je komt terecht in een dynamisch en groeiend bedrijf waar je je kan uitleven in digitale marketingprojecten.

Laat nu van je horen

Jouw rol

Als Online Marketeer ben je samen met de Exhibition Manager verantwoordelijk voor de uitwerking van de digitale strategieën. Je staat in voor het beheer, de analyse en de optimalisatie van digitale campagnes voor de verschillende beurzen en events.

Je bijt je vast in elke briefing en je zit vol originele ideeën. Je weet online marketing tactics in te zetten en te combineren tot performante online campagnes. De resultaten van je acties weet je feilloos te meten en te bewaken via statistieken en Analytics. Je analyseert en stuurt bij waar en wanneer dat nodig is.

Voor onze events ben je verantwoordelijk voor:

 • Social media marketing: beheer van sociale media kanalen, uitbouw top topicals, opbouw community, maken van creatieve content met video/audio/beeld en woord,
  creatie van korte aftermovie, opzetten campagnes, rapportage
 • Online adverteren: opzetten Search advertenties (Google), Display Advertenties (Bannering, YouTube,…)
 • Remarketing
 • E-mail marketing
 • Marketing automation
 • Onderhoud en optimalisatie van websites beurzen en events

Jouw profiel

Als digitaal beest ben je steeds de eerste om nieuwe applicaties en kanalen uit te proberen en deel je graag je expertise met je collega’s. Je hebt een vlotte pen en je schrijft foutloos Nederlands. Ook in het Engels kan je je vlot uitdrukken. Je kan zelfstandig werken maar tegelijk ben je een échte teamplayer en ben je gefocust op groei en verdere ontwikkeling.

 • Je hebt een diploma Digitale Marketing op zak en je bezit min 2 à 3 jaar relevante ervaring.
 • Je bent no-nonsense, hands-on, creatief en je gaat voor kwaliteit en resultaat.
 • Je hebt ervaring met Facebook Business Manager & LinkedIn Campaign Manager. Ervaring met Photoshop, Premiere Pro, Indesign is een plus.
 • Je hebt kennis van Google Tools (Google Adwords, Google Analytics, Google Tag Manager,…).
 • Je kan vlot overweg met de tools en regels rond webredactie (CMS-systemen, HTML, SEO).

Wat krijg je bij Kortrijk XPO?

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder te groeien met opleidingen. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

Stel je kandidaat

Online Marketeer, past 100% bij jou? Solliciteer nu en word een Xpozaan. Stuur je cv en motivatiebrief naar Dominique Ameloot, hr@kortrijkxpo.com. Veel succes en wie weet tot snel!

Nog vragen over deze functie? Bel Dominique Ameloot op +32 56 24 11 09.