Het laatste nieuws

Event Masters is trots om de lancering van hun nieuwste samenwerking met de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) aan te kondigen. Deze exclusieve alliantie, gedoopt als RBFA Experiences by Event Masters, markeert een belangrijke nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Event Masters. Dit voorrecht opent immers de weg naar unieke event mogelijkheden, met de kans voor Event Masters om innovatieve evenementen te organiseren op de site van het Proximus Basecamp.

Nieuwe mogelijkheden voor bedrijven op iconische velden

Als de officiële en exclusieve eventpartner van de KBVB, zal Event Masters unieke en baanbrekende eventconcepten naar de legendarische velden en faciliteiten van de KBVB brengen. Dit partnerschap belooft ervaringen te leveren op de plekken waar onze nationale helden, de Rode Duivels en de Red Flames, hun kunsten vertonen en uitblinken.

Bert Knuts, CEO van Event Masters, deelt zijn enthousiasme: “Deze samenwerking met de KBVB is een ware game changer voor ons en onze klanten. Het stelt ons in staat om evenementen op een exclusieve locatie aan te bieden. De unieke sfeer en prestige van de KBVB site vormen de ideale achtergrond om elk bedrijfsevenement een extra dimensie te geven. We zijn fier dat we het vertrouwen krijgen van de RBFA om nieuwe premium eventconcepten te ontwikkelen in Tubize.”

Meer dan zomaar een evenement

Met RBFA Experiences by Event Masters streeft Event Masters ernaar om elke bedrijfsbijeenkomst op het Proximus Basecamp, van teambuildings, over meetings, klantenevents tot bedrijfs sport- en familiedagen, te transformeren in een memorabele gebeurtenis. De associatie met topatleten en een locatie doordrenkt van sportgeschiedenis geeft elk evenement alvast dat tikkeltje extra waarmee je een verschil kan maken.

Deze exclusieve toegang tot de KBVB-faciliteiten opent de deur naar een wereld van mogelijkheden voor het organiseren van evenementen die nergens anders gerealiseerd kunnen worden. “We nodigen iedereen uit om de sfeer van deze locatie te ervaren en hun evenement om te toveren in een buitengewone ervaring,” voegt Bert Knuts toe.

Bart Cobbaert, Head of Business Development benadrukt: “In onze samenwerking met Event Masters zien we een unieke kans om bedrijven en hun teams te verwelkomen bij ons. Het Proximus Basecamp is meer dan een plek; het is een katalysator voor creativiteit en eenheid. Hier heeft elke samenkomst de mogelijkheid om iets speciaals te worden. Wij kijken ernaar uit om hand in hand met Event Masters ervaringen van topkwaliteit te creëren die echt blijvende indruk nalaten.”

Kortom, Event Masters en KBVB zijn klaar om met deze samenwerking onvergetelijke evenementen en ervaringen te creëren!

Meer informatie kan u vinden op www.rbfaexperiences.be.

Over Event Masters

Event Masters is sinds 1995 een vaste waarde in de Belgische evenementensector, en organiseert jaarlijks meer dan 600 evenementen. Met een hoofdkantoor in Willebroek en recentelijk een nieuw kantoor in Gent, combineert het 50-koppige team diversiteit en expertise om van elk evenement een succes te maken. Het bedrijf is gedreven door de passie voor het neerzetten van opvallende en onvergetelijke ervaringen, lokaal en internationaal.

Evenementbureau Mechelen – Event Masters