Het laatste nieuws

Is jouw bedrijf klaar om de lente te verwelkomen met een fantastische teambuilding activiteit? Domein Clos St. Denis bundelt haar krachten met Terroir Wijnsafarie om fantastische middagen te organiseren waar Business & Pleasure nu eens echt samenkomen.

Stel je voor: de dag start met een vergadering, presentatie of brainstormsessie op hun charmante domein. Na een verfrissende receptie is het tijd voor een gastronomische driegangen lunch, compleet met de lekkerste wijnen. Daarna ga je met het hele team op pad tijdens de Wijnsafari.

De vergaderfaciliteiten bieden plaats aan groepen tot 40 personen in theateropstelling en zijn uitgerust met alles dat je nodig hebt voor een productieve meeting. En terwijl de meesterchef Mario Holtzem een culinaire lunch voorbereidt die je smaakpapillen zal verrassen, zorgen zij alvast voor sfeer waarin de teamspirit tot bloei kan komen tijdens de receptie.

Dan is het tijd voor avontuur! Je team stapt aan boord van de eco-wagentjes van Terroir Wijnsafari om de prachtige omgeving bij Kortessem te ontdekken. Je bezoekt twee geweldige wijndomeinen waarbij je luistert naar de verhalen van de gepassioneerde wijnmakers. En natuurlijk nemen ze de tijd om hun beste creaties te proeven, vergezeld van heerlijke hapjes die het hele plaatje compleet maken.

Kortom, laat die lente maar komen met deze onvergetelijke teambuildingactiviteit! Het belooft in ieder geval een onvergetelijke dag te worden die de banden binnen je team versterken en waar vooral volop genoten wordt!

Voor meer informatie:
https://www.domeinclosstdenis.com/corporateevents
erik@domeinclosstdenis.be
+ 32 470 011 535

Bedrijfsfeest op een historisch landelijk domein nabij Hasselt – Clos St. Denis in Kortessem