Het laatste nieuws

Ook dit jaar organiseerde Kluwer Opleidingen haar Nationaal Assistant Congres in de zalen van Business Faculty. “Tijdens dit evenement komen assistants uit het hele land samen voor verschillende workshops”, zegt Elke De Wit, project manager bij Kluwer Opleidingen. “Het is de ideale gelegenheid voor networking en kennisuitwisseling in een informele sfeer.”

Met de bus naar Business Faculty

“Het Nationaal Assistant Congres is een tweetalig evenement voor iedereen die in een ondersteunende functie werkt”, aldus Elke De Wit. “Daarom waren we op zoek naar een leuke locatie in de omgeving van Brussel. Zo kwamen we enkele jaren geleden terecht bij Business Faculty. We vonden hier het gewenste comfort en een ideale ligging voor een scherpe prijs. Bovendien bieden jullie, uitzonderlijk voor ons event, een shuttledienst aan van het station Brussel-Noord naar de eventlocatie. Het is deze combinatie van factoren die onze keuze bepaalde.”

Dat was het begin van een aangename en vlotte samenwerking. “De communicatie met het Business Faculty-team voor en tijdens evenementen verloopt altijd vlot”, zegt Elke. “We weten ondertussen wat we van jullie mogen verwachten en hoe jullie omgaan met onze congressen. Jullie team speelt ook flexibel in op onverwachte situaties die zich tijdens zo een dag voordoen. Dat uit zich in het waarderingscijfer van de deelnemers: acht op tien.” Het aantal deelnemers stijgt dan ook jaar na jaar tot meer dan honderd dit jaar.

Work hard, play hard

De dag begon met een ontbijt en aansluitend een openingssessie voor alle deelnemers in de Alpha-Beta zaal. Nadien kregen deelnemers de keuze uit een ruim aanbod van workshops. Hieruit kon elke deelnemer tot vier sessies kiezen. Elke De Wit: “Er was voor elk wat wils met keuze uit onderwerpen zoals: time management, digitaal samenwerken, creatief denken, dilemma’s in samenwerken…”

Tussendoor zijn netwerkmomenten voorzien waar assistants ervaringen kunnen uitwisselen met een vers gezette koffie bij de hand. Het team van Business Faculty zorgde ervoor dat iedereen nadien op tijd in de volgende sessie geraakte met handige bewegwijzering en dagprogramma’s.

Na deze intensieve voormiddag konden deelnemers aanschuiven voor een uitgebreid buffet. In de namiddag was er meer ruimte voor ontspanning. “Als leuke afsluiter kregen deelnemers de fun experience. Ze konden kiezen uit workshops make-up, imago en stijl, gezonde hapjes maken en andere ontspannende thema’s”, aldus Elke. “Een afsluiter die iedereen wist te waarderen als we afgaan op de ambiance en de vele enthousiaste reacties die we kregen. Zowel op de inhoud als op de organisatie.”

De volgende editie van het Nationaal Assistant Congres vindt plaats op 5 december 2017.
Op zoek naar een geschikte locatie en advies voor je event?
Contacteer Business Faculty

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariecentrum in Brussel – Business Faculty Brussel