Het laatste nieuws

Er stroomt nieuw bloed in de Red Loft in Gent. Kelly De Cock, het gezicht achter cateringbedrijf Kelly de kok maakt van Red Loft haar vaste stek.

Geboren in Gent, een slordige 40 plus en bon vivant in hart en nieren. Studeerde theaterwetenschappen en circuleerde frequent rond in kunstminnend Vlaanderen en daarbuiten.

Enige tijd geleden besloot Kelly om haar andere passie in realiteit om te zetten. De kookpotten gingen op de stoof en Kelly startte in 2015 haar cateringbedrijf Kelly de kok. ( www.kellydekok.be )

Ze kookt voor vele organisaties zoals Museum Dhondt-Dhaenens, Opera ballet Vlaanderen, … In 2017 kwam ze in de Red Loft Gent terecht, als één van de vaste cateringpartners. De zaken gingen goed en het team rond Kelly de kok kreeg na verloop van tijd een vaste basis in de Red Loft. Kelly studeerde ondertussen af als sommelier.

Toen Red Loft van eigenaar wisselde trok ze opnieuw haar ondernemersschoenen aan. Sedert mei 2023 is Kelly de kok dan ook de fiere solo- uitbater van Red Loft (www.redloft.be) en daaraan gekoppelde verhuur van 2 appartementen onder de naam Studio 17 (www.studio17.be). Ook de activiteiten onder Kelly de kok zet ze verder, waarbij externe catering centraal staat.

Red Loft staat vandaag de dag gekend als een high-end industriële eventlocatie met tuin in het bruisende Dok Noord, Gent. Op wandelafstand van centrum Gent en geflankeerd door Dok Noord, ligt Red Loft. Ooit een textielfabriek, nu een luxueuze plek voor ontmoetingen. Voor inspiratie. Buzzing, business, leven, eten, werken, feesten, de orde van de dag.

Eat. Meet. Sleep. Repeat.

Eat: Wie uitgebreid wil tafelen – business or pleasure – kan van 2 tot 135 gasten verwelkomen. Of je nu een business meeting, interne brainstorm, workshop, verlovingsfeest, trouwfeest, private diner of rouwmaaltijd organiseert, de Red Loft past zich aan. Ons in-house cateringteam ook. Lokaal of een beetje van overal, maar steeds met een waaier aan Smaken.

Meet: Wil je een conferentie houden, expo’s of workshops organiseren, teambuilden, brainstormen of een oplossing voor de wereldvrede bedenken. Red Loft gaat prat op een persoonlijke, high-standard aanpak van a tot z. We zijn voorzien van het benodigde technische materiaal en vlot bereikbaar met de auto.

Sleep: Eat. Meet. Sleep. Repeat. Na uw event kan u blijven overnachten want Red Loft telt twee studio’s voor 4 personen. We noemen ze Studio 17. Logeer in een uitnodigende, kunstige setting. De feel van een privé-appartement. Het verlengde van de loft. Kunst aan de muur begeleidt je dromen.

Repeat…
Zelf organiseren we ook graag het één en ander. Red Loft is constant in beweging. Live muziek op zondag, pop-up resto, aprésmidi dansant en vooral good vibes. Ook dat is Red Loft!

Eventlocatie in Centrum Gent – Red Loft