Het laatste nieuws

Logeren in Vlaanderen Vakantieland stelt de tien leukste logies voor waar je kan vergaderen en de mogelijkheid hebt voor een leuke teambuilding. Een van die adressen is de kasteelhoeve in Wange.

Een vergadering in een inspirerende ruimte met mogelijkheid tot overnachting in het groen is een van de maatstaven waarbij Logeren in Vlaanderen twee adressen per provincie aanduidde. Voor Vlaams-Brabant zijn dat Hostellerie Het Fornuis in het Pajottenland en B&B Kasteelhoeve Wange.

Voor de Kasteelhoeve klinkt de beschrijving als volgt: “Dit is een 300 jaar oude gerenoveerde kasteelhoeve in het Hageland, waarbij duurzaamheid, huiselijkheid en luxe centraal staan. Kasteelhoeve Wange is omgeven door een gebied van 12 hectare dat gebruikt kan worden voor je groeps- of teamactiviteiten. Je kan er ook genieten van fiets-, vespa-, of huifkartochten en zelfs teambuildings gebaseerd op paardentherapie. Zelfs de grotten van Jodoigne kan je verkennen met je collega’s!”

Bron: Het Nieuwsblad

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-49057-meeting-rooms-exclusieve-vergaderzaal-omgeving-sint-truiden–kasteelhoeve-wange.html