Het laatste nieuws

Wie een B2B- of B2C-evenement wenst te organiseren in een uniek kader, vindt ongetwijfeld zijn gading in het ‘Kasteel van Lebbeke’. Dit bijzondere kasteel werd gebouwd in 1873 door notaris De Blieck. De bouwstijl was neoclassicistisch, waarmee de puurheid van de klassieken werd nagestreefd. In 1913 liet de invloedrijke brouwersfamilie Du Bois het statige bordes en de kasteeltoren uitbreiden met een prachtige belvedère waardoor het kasteel een totaal ander karakter kreeg. De prachtige parketvloeren, de verfijnde faience betegeling, de kundige mozaïekvloeren, de prachtige stucplafonds en het mooi afgewerkte binnenschrijnwerk getuigen van een zeer verfijnde esthetiek en uitzonderlijk vakmanschap.

In 2001 werd Jan Cami gecharmeerd door deze bijzondere locatie. Hij zag hier zijn gastronomie tot leven komen. Hij liet daarom het kasteel zeer grondig restaureren en opende de deuren van deze unieke locatie op 10 mei 2002. Het mooie kasteel huisvest nu een verfijnd gastronomisch restaurant en prachtige zalen voor iedere aangelegenheid of gebeurtenis in de privésector of op zakelijk gebied.

Seminaries

Het Kasteel van Lebbeke is de uitgelezen partner voor seminaries, conferenties, teambuildings, feesten en events. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, met verschillende goed uitgeruste vergaderzalen, een kwaliteitsvol restaurant met terras, en salon. Na een stevige, productieve vergadering, kunt u met uw gezelschap aansluiten voor een heerlijke lunch of een zakendiner. Een unieke setting in het groen, waar je kan uitwaaien, tot rust komen, gewoonweg genieten… en met heel diverse mogelijkheden!

Het ‘Koetshuis’, de feestzaal van het kasteel speelt hier een cruciale rol, een bijzondere feestzaal in een schitterende entourage. Reeds vanaf de twee toegangspoorten heeft men zicht op de open keuken die werd ingericht op de oorspronkelijke kelderverdieping. De gasten zijn daarbij bevoorrechte aanwezigen om het schouwspel van de gastronomische creaties van dichtbij te volgen. Capaciteit van de feestzaal: van 100 tot 300 personen, gastvrije recepties tot 1.000 personen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47688-meeting-rooms-exclusief-kasteel–kasteel-van-lebbeke.html