Het laatste nieuws

Bedrijf
Kasteel Solhof is een luxueus 4-sterren hotel, gesitueerd in een prachtig herenhuis. Het hotel is slechts tien minuutjes verwijderd van het centrum van Antwerpen en twintig minuten va Zaventem. Het hotel beschikt over 24 kamers, 2 vergaderzalen en een fantastisch uitzicht op het park.

Zowel op zakelijk als op toeristisch vlak doen we er alles aan om onze gasten zich welkom en thuis te laten voelen. Ook organiseren wij meetings en vergaderingen voor bedrijven die de landelijke omgeving en het exclusieve karakter van 4-sterren hotel Kasteel Solhof zeker weten te appreciëren.

Taken
Je bent het visitekaartje van en het eerste contact van de gast met het hotel. Je zorgt hierbij voor een ‘warm welkom’ waar service en dienstverlening zeer belangrijk zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende activiteiten aan de balie: Onthaal, In- en uitchecken van de hotelgasten, maken van reserveringen en rekeningen. Gasten wegwijs maken binnen het complex en daarbuiten, algemene secretariaatstaken, bediening van de hotelbar, voorbereiden en bediening van ontbijt.

Profiel
Je bent uiterst klantvriendelijk, sociaal en dynamisch. Je hebt een verzorgd voorkomen, en bent administratief en communicatief sterk. (NL, FR en ENG). Kennis van Duits is een pluspunt, maar geen vereiste.
Je bent een teamplayer, maar kan perfect zelfstandig werken. Je hebt een hands on mentaliteit, flexibele ingesteldheid en bent leergierig.
Gewenst opleidingsniveau: Bachelor of gelijkwaardig door ervaring.

Uurrooster
Variabel uurrooster – vroege en late shiften (ook tijdens het weekend) – geen nachtshiften

Startdatum
Overeen te komen

Aanbod
Voltijds bediendencontract – 38u

Solliciteren:
Kasteel Solhof – Baron Van Ertbornstraat 120 2630 Aartselaar – 03/4509059 – Liesbeth Vaes liesbeth@terelst.be