Het laatste nieuws

Kasteel Fruithof in Boechout nodigt uit voor een betoverende reis terug in de tijd naar het majestueuze Engeland van de 18e eeuw, maar dan met een moderne twist: High Tea Afterwork! Dit nieuwe concept voor groepsevents kan zowel ingezet worden voor een bedrijfsbijeenkomst, een teambuildingactiviteit of gewoon als welverdiende pauze van het werk.

Culinaire verwennerij en Victoriaans genot

Bij dit nieuwe eventconcept draait alles om het perfecte samenspel van gezelligheid, culinaire verwennerij en een vleugje ondeugendheid. Genodigden kunnen de hectiek van alledag inruilen voor een oase van rust en puur genot. Collega’s of relaties worden verwend met een overvloed aan heerlijke lekkernijen, van delicieuze sandwiches tot verrukkelijke gebakjes, uiteraard vergezeld van de fijnste selectie thee en cocktails.

Sfeervolle live muziek en animaties

Terwijl de gasten nippen aan hun thee en genieten van heerlijke hapjes, is er live muziek die de Victoriaanse sfeer helemaal tot leven brengt. De klanken van een pianist en een harpist benadrukken de elegantie van het moment. Buiten is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een klassiek spelletje ‘croquet’ in de prachtige tuin van het kasteel.
Of het nu gaat om een personeelsbijeenkomst, een afterwork-event of een teambuilding, High Tea belooft een moment te zijn van pure verwennerij en verfijnd plezier.

Reservaties

Het High Tea-concept kan geboekt worden voor groepen vanaf 20 personen.

Kasteel Fruithof
Fruithoflaan 15
2530 Boechout
events@kasteel-fruithof.be
+32 478 28 27 83
www.kasteel-fruithof.be

Flexibel inzetbare locatie met grote tuin voor bedrijfsevents in Boechout – Kasteel Fruithof