Het laatste nieuws

“Vanop een unieke locatie langs de kasseistrook in de ‘Hel van het Noorden’ kunnen de gasten de grimassen en de trillende voorvorken van de wielrenners vanop de eerste rij beleven”, stelt Christ Schepens. Inderdaad, het betreft een authentieke, afgewerkte belevenis met  gepersonaliseerde tafels, persoonlijk onthaal, ruime parking en vlotte opstapmogelijkheden bij het vertrek. De gasten worden ontvangen in een  VIP-tent voorzien van alle comfort: infobalie, vestiaire, toiletten, buitenterras, open bar, mooi aangeklede tafels en buffetten, muzikale animatie, voorbeschouwingen, interviews en een spannende pronostiekwedstrijd. Dankzij een groot videoscherm kunnen de deelnemers bovendien de ‘doordouwers’ op hun stalen ros elke seconde van de wedstrijd volgen.

De deelnemers parkeren hun wagen op een bewaakte parking in Lochristi en vandaar worden ze met shuttles naar de tentlocatie gevoerd. Vanaf 9 ’s ochtends kan dan het feest beginnen. “Na het uitgebreid ontbijt volgt dan geleidelijk aan een waaier van koude voorgerechtjes, een soepbuffet en vervolgens een warm BBQ-, kreeft- en visbuffet. Wanneer de gasten de eerste gangen hebben gesavoureerd, komt de eerste wielerkaravaan voorbij. En dan zien we de koers passeren. Eenmaal de koers voorbij, gaan we verder met het catering verhaal: de gasten kunnen kiezen voor een dessertje of aanschuiven aan het kaas- en wijnbuffet. Een dag van beleving van lekker eten en drinken en … de koers”, aldus Christ Schepens.

Het catering event telt telkens zo’n 300 à 400 deelnemers. Het zijn hoofdzakelijk bedrijven die hun zakenrelaties hiervoor uitnodigen. “Elke jaar gaat er tevens toch wel wat stress mee gepaard”, stelt de zaakvoerder. “Telkens opnieuw moeten we de vergunning aanvragen. Maar we zijn er gerust in dat ook in 2017 het weer top wordt.”

De volgende editie van het catering event ‘Parijs-Roubaix gaat door op zondag 9 april 2017. Meer info vindt u via deze link: http://www.defeestarchitect.be/evenement/vip-event-parijs-roubaix/

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Gastronomische catering in Oost-Vlaanderen – De Feestarchitect