Het laatste nieuws

Bij den Eyck in Kasterlee legde pharmabedrijf Johnson&Johnson de 450 medewerkers van hun Geelse vestiging in de watten met een unieke mix van culinaire beleving en unieke recreatie. Dankzij de mogelijkheden op de mooie locatie en het culinaire metier waren de reacties uiterst positief.

“De zalen en het domein van den Eyck vormen een locatie waar zowel binnen als buiten heel wat mogelijkheden zijn om met groepen iets te doen”, verduidelijkt Mieke Emmerig van den Eyck. “Samen met onze teambuildingpartner Locat Events en de nabijgelegen zusterbedrijven Café de Congé en Domein de Putten, konden we een puzzel leggen van tal van activiteiten in kleinere groepen en een fijne culinaire ervaring.”

Workshops

“De dag begon met een verzorgd onthaal met mini koffiekoekjes. Daarna kregen alle genodigden de kans om te kiezen uit activiteiten die Johnson&Johnson wilde aanbieden. Dat ging onder andere om ijsbaden, een kookworkshop, yoga- en bewegingssessies, intuïtief schilderen, lezingen, caféspelen, VR-beleving, teamspelen, boerengolf, drumsessie, en ga zo maar door. Die activiteiten werden onderbroken voor een uitgebreide lunch.

Foodcorners

De lunch werd aangeboden in de vorm van foodcorners met o.a. pasta’s, stoofvlees, vol-au-vent en chili sin carne. “Op die manier konden we tijdens een break van slechts 1 uur toch alle 450 gasten ontspannen en uitgebreid laten lunchen”, vertelt Mieke. “Het was leuk om bij de evaluatie te horen dat de mensen van J&J ook zeer enthousiast waren over de kwaliteit.”

Sociaal

Na de lunch werden de activiteiten verdergezet. Een workshop bood de gasten de mogelijkheid om te helpen bij de Pompoenerie, een werkervaringscentrum voor mensen met een arbeidsbeperking, gelegen achter de aangrenzende Camping Houtum. Sociaal geëngageerde teambuilding op z’n best. Het afsluitmoment vond plaats op de weide van Locat Events met wafels en ijsjes voor iedereen.

Sterkte

De organisatoren van J&J waren zeer lovend over de samenwerking met den Eyck. “Het was geen evidente puzzel om te leggen”, besluit Mieke. “Maar onze mogelijkheden qua ruimte binnen en buiten, zeker ook met onze zusterbedrijven, maakt dat we heel verschillende vragen creatief kunnen beantwoorden. Daar dan een passend culinair concept bij uitwerken, waar het vooruit gaat zonder aan kwaliteit in te boeten, past perfect bij het DNA van den Eyck.”

https://www.instagram.com/cateringvaneyck
https://www.facebook.com/groep.vaneyck

Verhuur eventlocatie in Kasterlee – den Eyck