Het laatste nieuws

De opstart van een samenwerking tussen Artexis Easyfairs en J&M Catering is een feit. Om nog beter tegemoet te komen aan de verwachtingen van de bezoekers en in het creëren van meer beleving, werd een aantal maanden geleden een tender opgesteld vanuit Artexis, beheerder van verschillen evenementiele vestigingen in binnen- en buitenland.

Voor de Vlaamse vestigingen (Flanders Expo, Antwerp Expo en Nekkerhal Brussels North) start een structurele samenwerking tussen Artexis en J&M Catering vanaf 1 juli 2017. Deze samenwerking resulteert in de opstart van een nieuw gespecialiseerd en gestructureerd cateringbedrijf voor het segment van beurzen: ‘Nobel’ – Fair Catering Experience.

Nobel zal de catering van de vaste concessies, het automatenpark en het leveren van catering op standen exclusief beheren. De uitbating van de mobiele concepten (tijdelijk ingerichte cateringpunten) en foodtrucks worden gekaderd in een preferred partnership. Dankzij gestructureerde werkmethodes zal Nobel optimale kwalitatieve producten en diensten aan de organisatoren en bezoekers van beurzen leveren. Beleving, klantvriendelijkheid (service) en kwaliteit worden als waarden hoog in het vaandel gedragen.

Een van de voordelen die Nobel (onder de vlag van J&M Catering) geniet is de mogelijkheid tot verdeelde productie. Dit zal enerzijds centraal gebeuren op de site van J&M Catering te Schelle, maar anderzijds ook ter plaatse gezien Nobel als huiscateraar gebruik zal maken van de productiezones binnen de Artexis venues. De on site aanwezigheid van Nobel zal zich vertalen in heel wat voordelen voor de klanten. Een team van experten zal aan alle vragen kunnen voldoen en zal alsook waken over de kwaliteit.

Op dit moment worden het assortiment en de bijhorende concepten van het beurs gerelateerde aanbod gefinaliseerd. Ook de dienst die gericht is naar de exposanten waarbij bestellingen vooraf kunnen worden geplaatst en vervolgens op de standen worden geleverd, wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Deze activiteiten met bijhorende webshop zullen onder de naam ‘Nobel Boutique’ worden verzorgd.

Voor alle andere evenementen (corporate events, congressen en seminaries, product launches,…) kan de klant ook steeds opteren voor een samenwerking met J&M Catering.

Contact
Nobel – Fair Catering Experience
Tel. +32 (0)3 304 91 90
info@nobelcatering.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke traiteur in Antwerpen – J&M Catering