Het laatste nieuws

Op 16 maart jl. vierde JADA Events feest. Het creatieve event- en communicatiebureau uit Antwerpen blies 10 kaarsjes uit tijdens een belevingsevent in de nieuwe ateliers van JM Catering, in aanwezigheid van meer dan 350 gasten uit de bedrijfswereld én Vlaams volksvertegenwoordiger voor de NV-A en Antwerps Schepen van o.a. sport, diamant, economie, toerisme en stadsontwikkeling Ludo Van Campenhout.

Voor deze gelegenheid was het atelier van JM Catering omgetoverd tot een feeëriek bos, bevolkt met bevreemdende boscreaturen en mysterieuze figuren. Groen was de kleur, de groei waarop het bureau prat op gaat, het thema.

Tijdens dit bijzondere evenement, dat een live showcase was van de creativiteit en het teamwork van JADA events, beklemtoonde het bureau bijgevolg de groei die het kende ondanks de crisisjaren. Een mooi staaltje van hard werken, luisteren naar de noden van klanten om vervolgens creatieve resultaten te bereiken. Niet voor niks klom het relatief jonge bureau in no time op tot de top 3 in een zeer competitieve sector. Enkele van hun trouwe klanten, zijn o.a. Belfius, Cartamundi, DEME International, De Watergroep, DVV verzekeringen, Eneco, Federale Overheid Ontwikkelingssamenwerking, Havenbedrijf Antwerpen, Isabel Group, Kluwer, Nationale Loterij, NIKE ELC, Nutricia, Pepsico, Praxair, Reynaers Aluminium, Rode Kruis Vlaanderen, SAS Institute, SONY, Stad Antwerpen, Terbeke, Schoenen Torfs, Tupperware, Van Marcke en VRT.

Het evenement baadde in een continue beleving van o.a. topcateraar JM Catering, verrassende artiesten en animaties in een magische sfeer, kortom een unieke beleving.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Organisatie van evenementen – JADA Events