Het laatste nieuws

Na jarenlange speculaties is het zover: De Belgen kunnen eindelijk kun tanden zetten in de befaamde Whopper van Burger King. De afgelopen weken opende de internationale fastfoodketen niet één, maar twee restaurants op Belgische bodem. The lucky ones? Antwerpen en Charleroi!  Én JADA events organiseerde deze fel besproken openingsdagen.

De eerste Belgische Burger King opende in Antwerpen, en JADA events had het privilege om zowel de VIP avond als de publieksopening te mogen organiseren. De 400 VIP gasten namen we mee naar de beginjaren van Burger King: mid 50’ies. Met een echte Cadillac Coupe De Ville, een vinyl DJ achter een vintage DJ booth én een old school snoepdraaimachine vormden we het retro kader waarin de gasten genoten van heerlijke Burger King appetizers, tal van animaties en hun eerste Belgische Whopper.
Je zou denken dat de Belgen wel genoeg hebben aan hun eigen snack- en frietcultuur, maar niets is minder waar! Het publieksevent trok duizenden Burger King liefhebbers richting Antwerpen. Wachtrijen waren onvermijdelijk, maar zeker niet onaangenaam. Muziek vanuit de DJ truck, enthousiaste cheerleaders, een grimeuse, een goochelaar en een ballonnenplooier lieten de tijd vliegen. En alsof dat alles nog niet voldoende was, maakten de gasten kans op leuke Burger King gadgets door een draai aan het Rad van het Kingfortuin, een grabbel in onze burgerbox of een worp in de basketring!
Een week na de enorm succesvolle opening in Antwerpen, was het de beurt aan Charleroi! Burger King opende zijn tweede vestiging met een VIP event en een ‘Fourth of July’ publieksopening. Ook hier zorgde JADA events voor de coördinatie en animatie. Je kon een selfie nemen als koning, leuke gadgets winnen en je laten entertainen door onze Burger King Clown. Daarnaast zorgde onze huis DJ ZeV opnieuw voor de muziek, terwijl het talrijk opgekomen publiek zijn hamburger met smaak opat. Het Burger King team en de bezoekers waren beiden enthousiast, en daar doen we het voor!

Ja Da was een Topper! Of was het nu Whopper?

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Organisatie van evenementen – JADA Events