Het laatste nieuws

Zelfs al is de lente nog niet voorbij, 2016 is nu al het beste jaar sinds de start van JADA events. Door de groeiende tevredenheid van de klanten en het toegewijde werk van het JADA team haalden we enkele grote nieuwe klanten binnen, zoals o.a. Tupperware, KBC, enzovoort … .Voeg deze bij onze bestaande klanten en inderdaad: JADA events was weer aan uitbreiding toe! Daarom versterkt Nathalie Kayser, dochter van de ‘Da’, het JADA team vanaf 1 juli.

Opgegroeid in de wereld van events weet Nathalie als geen ander hoe de touwtjes in handen te nemen en elk project in goede banen te leiden. Haar oog voor detail en hands-on-mentaliteit combineert ze met sterke computerskills en garanderen een geslaagd event.

Het JADA team verwelkomt Nathalie met plezier, want de zomer komt eraan samen met heel wat uitdagende projecten. Zo openen we het nieuwe gebouw van Nike ELC te Ham, gaan we barbecueën met Schoenenwinkel Torfs, organiseren we talloze personeelsfeesten en familiedagen, verzorgen we het promomateriaal van de Nationale Loterij én varen we tussen de grootste schepen ter wereld tijdens the Tall Ships Races. Alle hands on deck dus!

Maar JADA events houdt van een uitdaging. Daag ons daarom gerust uit voor je volgende evenement. Wij doen een vrijblijvend voorstel en garanderen een inspirerend event voor jullie kostbare budget.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-48305-event-agencies-organisatie-van-evenementen–jada-events.html