Het laatste nieuws

Welkom bij het Douviehuis, waar professionaliteit wordt omarmd te midden van rust en schoonheid. Als u op zoek bent naar een intieme setting voor uw zakelijke bijeenkomst, biedt deze unieke locatie het perfecte decor voor uw professionele behoeften.

Gelegen te midden van het schilderachtige Watou en weelderige groene landschappen, biedt het Douviehuis een inspirerende omgeving voor uw zakelijke evenementen. Of u nu droomt van een productieve vergadering in de tuin, een strategische brainstormsessie onder ons overdekt terras, of een knusse teambuildingbijeenkomst onder de nok van ons dak, zij streven ernaar om uw visie tot leven te brengen en uw evenement onvergetelijk te maken.

Na een dag vol vergaderingen kunt u en uw team ontspannen en genieten van de rust en sereniteit van onze accommodatie. Met voldoende ruimte voor maximaal 32 personen, biedt de accommodatie comfortabele en gezellige kamers, perfect om na te genieten van de zakelijke activiteiten.

Of het nu gaat om een intiem diner bij kaarslicht, een ontspannen brunch de volgende ochtend of gewoon quality time doorbrengen met uw team, het Douviehuis biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk zakelijk weekend.

Laat ze uw wensen kennen, en zij zullen vol inzetten om ervoor te zorgen dat uw zakelijke evenement bij het Douviehuis een moment van pure professionaliteit en samenwerking wordt. Neem vandaag nog contact met hen op om uw zakelijke bijeenkomst te plannen op onze unieke locatie. Ze kijken ernaar uit om samen met u de eerste stap te zetten naar succes en groei.

Vergaderlocatie omgeving Westhoek – Douviehuis