Het laatste nieuws

In mei organiseerde Daikin de internationale VRV days en koos daarvoor als locatie Auditorium4, de nieuwe infrastructuur op de Gentse CommunicatieCampus.

Meer dan honderd internationale gasten werden van ’s morgens vroeg verwelkomd in AuditoRium4. Dankzij de centrale ligging, vlakbij de verkeerswisselaar Flanders Expo E40/E17 en Gentse verkeersrader R4, is deze locatie makkelijk bereikbaar met de wagen. Met de trein ben je slechts een uurtje verwijderd van de luchthaven.  Station Gent-Sint-Pieters bevindt zich bijna letterlijk om de hoek.

Op de agenda: een druk gevulde dag met in de voormiddag verschillende inspirerende lezingen in de high-end multimediazaal AuditoRium4. Deze nagelnieuwe infrastrucuur is voorzien van een giga projectorscherm en is compatibel met alle nieuwste technologieën. Op de schermen in de pauze- en ontmoetingsruimte ‘Foyer4’ wordt de plenaire lezing live gestreamd. Zo kunnen later toegekomen gasten de sessie gewoon meevolgen.

Na een heerlijke lunch met wraps en broodjes beginnen de genodigden aan een rondleiding. De nieuwbouw waarin AuditoRium4 gevestigd is, vormt voor Daikin namelijk ook een internationele referentie voor hun VRV-totaaloplossing. Uitgerust met een headset en begeleid door een gids trekken de gasten in groepjes door het gebouw.

Na een vieruurtje met gepersonaliseerde Daikin-cupcakes volgt nog een laatste plenaire sessie waarna ze richting Gent-centrum trekken. Hoe beter kennismaken met de stad dan door een binnenvaart per boot? Van aan het haventje, op 300 meter van AuditoRium4, varen ze met een tiental elektronische fluisterboten richting stadscentrum.

Wil u ook een unieke ontmoeting met uw klanten, medewerkers of relaties? AuditoRium4 biedt u een polyvalente infrastructuur op een toplocatie. Ons team helpt u met de organisatie en communicatie van uw event zodat u zich kan focussen op uw relaties.

Meer weten? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/verhuur-auditorium-in-gent-auditorium4/