Het laatste nieuws

Hubermont is een unieke plek. Een inspirerende locatie voor seminaries, workshops, teambuildings en aanverwante programma’s en activiteiten. Deze venue richt zich tot mensen die willen vergaderen, leren, zich willen ontwikkelen of zich ontspannen.

Het aparte aan het Hubermont concept is dat de gehele locatie exclusief  ter beschikking staat voor de groep die de locatie heeft afgehuurd.. dit betekent inclusief alle faciliteiten van het gebouw ; kamers, keuken, lounges, bar etc…

Vanuit de overtuiging dat de omgeving een belangrijke rol speelt in het stimuleren van ontwikkeling, groei, verandering en ontspanning, is voor de huidige aanpak en locatie van Hubermont gekozen. In het complex, op de top van een heuvel in de Ardennen, vlakbij La Roche, kunnen groepen tot veertig personen op een comfortabele manier verblijven. Ze kunnen de fysieke en geestelijke ruimte creëren om te reflecteren of nieuwe ideeën te ontwikkelen, aan teambuilding te doen of gewoon te ontspannen.

Onlangs werd op deze locatie een tweede gebouw in een andere stijl geopend. Olivier Wauters van Eventonline was present tijdens het openingsweekend voor een try-out.

Rond 17h werden we hartelijk ontvangen door de manager en naar onze kamer begeleid. De kamers vormen met hun warme kleuren een verlenging van het mooie landschap waarop iedere gast uitkijkt. En dat is de essentie van een verblijf in Hubermont. Het is de bedoeling dat je er terug leert samenzijn met elkaar, met uw team, voor opleidingen of team building incentives.

Na te zijn ingecheckt in onze kamers werden we ontvangen in het salon voor het aperitief. Opvallend in Hubermont is dat heel veel ruimten worden gedeeld met de aanwezigen. Na het aperitief volgde het diner. Traditioneel, maar lekker met een leuk dessert en bijpassende wijnen. Na de koffie keerden we terug naar het salon, om bij de open haard na te praten met nog een glaasje wijn. Na een deugddoende nachtrust volgde een stevig ontbijt en begaven we ons naar Hubermont 1, waar streekleveranciers hun activiteiten hadden tentoongesteld op grond van mogelijke teambuildings zoals rafting en horsewhispering om dan deze kennismaking tegen de middag af te sluiten. Kortom, Hubermont 1 & 2 zeker de moeite waard om met uw team of bedrijf terug naar de essentie te keren. – Olivier Wauters

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke locatie La Roche-en-Ardenne – Hubermont